anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odbioru przesyłki DHL z Żabki od 19 grudnia

cudo_manufaktura
#1 Nowicjusz

W piątek 19.12 o godzinie 12.14 nadałam przesyłkę z Allegro One Box DHL w Żabce i do tej pory nie została ona odebrana przez kuriera, a u kupującej nadal widnieje status "oczekuje na nadanie". Kupująca napisała do mnie kiedy może spodziewać się wysyłki bo potrzebuje produktu na święta. Dodam, że jest to produkt personalizowany czyli jeśli klientka nie odbierze go w przypadku niedostarczenia nie będę miała możliwości go dalej odsprzedać. O co chodzi z tą paczką dlaczego dalej leży w Żabce? Do DHL oczywiście nie można się dodzwonić, odzywa się tylko bot. Nie wiadomo z kim się kontaktować. Nr przesyłki Allegro AD01JJYGP2 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@cudo_manufaktura poprosiłam o zgłoszenie interwencji w sprawie tej przesyłki. 
Wyjaśnimy to! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@cudo_manufaktura

DHL ci nie pomoże bo to nie jest ich przesyłka. Allegro Delivery to osobny przewoźnik, nawet jak fizycznie przesyłki obsługuje w twoim przypadku DHL eCommerce.

A co doręczenia to Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Nadałaś przesyłkę 19 grudnia, czyli termin doręczenia upływa 29 grudnia.

A klientce możesz wysłać link do śledzenia przesyłki https://allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=AD01JJYGP2). Jest dokładniejsze niż to w karcie zamówienia (pokazuje że przesyłka została nadana 19 grudnia). 

oznacz moderatorów