Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli przeleję pieniądze na podane konto PaU z Allegro , to one trafią na moje konto PaU?. Chciałbym za pomocą Allegro Pau oddać pieniądze kupującemu , wtedy zwrot prowizji jest automatycznie
Taki dostałem przelew od Allegro
Wypłata PayU Id(207537568) i jest podane konto
@FULLBORN Jeśli nie masz środków na koncie w Allegro Finanse i nie spodziewasz się żadnej sprzedaży w najbliższym czasie, to poproś kupującego o dane do przelewu i zleć zwrot bezpośrednio na jego konto.
Następnie złóż wniosek o zwrot prowizji (pierwszy wniosek zostanie najpewniej odrzucony automatycznie). W odwołaniu dołącz skan potwierdzenia zwrotu. Rabat transakcyjny zostanie uwzględniony. 🙂
O.k. tak zrobię, gdy kupujący zwróci książki. Mam nadzieję, że dostanę zwrot prowizji za kilka książek
@ko_alka A czy czasami zgodnie z zapowiedziami nie miała być od 16 maja udostępniona możliwość zasilenia konta Allegro Finanse?
@ART_FOTO No właśnie. Można zasilić w końcu do wysokości zwrotu czy nie można ?
@ART_FOTO Jasne! Dzięki za zwrócenie uwagi. Rzeczywiście od 16 maja umożliwiamy zasilenie salda w Allegro Finanse (dla kont firmowych i zwykłych).
@FULLBORN Jeśli możesz zrealizować przelew za pomocą BLIKa lub szybkiej wpłaty online, to zasilisz swoje konto Allegro Finanse na potrzeby konkretnego zwrotu z poziomu zakładek:
https://allegro.pl/akademia/zasilenie-allegro-finanse-na-potrzeby-konkretnego-zwrotu-wplaty
To super, bo kiedyś oddałem pieniądze na konto osobiste a Allegro odrzuciło mi zwrot prowizji od sprzedaży.