anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy allegro skasowało maile, że ktoś odpowiedział w dyskusji?

RED
#21 Demiurg#

Czy zgubiłem jakieś zmiany na allegro - nie otrzymujemy maili, że ktoś odpowiedział w dyskusji

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@RED u nasz wczoraj przeszło normalnie powiadomienie o odpowiedzi kupującego jak i allegro 

nie wrzuca do spam ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RED nic się w tej kwestii nie zmieniło. Sprawdziłam na przykładzie Twojej dyskusji 155e93e9-44d8-4f28-a55b-bf211529caee z kupującym lu......on i powiadomienie mailowe prawidłowo od nas wyszło. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ kupujący się wypowiedział tam kilkukrotnie, a maila otrzymaliśmy tylko raz

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ 

wracam z pytaniem bo moderator coś sugeruje dziwnego i nie chce odpowiadać

w dyskusji 155e93e9-44d8-4f28-a55b-bf211529caee z kupującym lu......on 

w jakim momencie kupujący jednoznacznie zgodnie z przepisami odstąpił od umowy 04.04.25?

pracownik allegro sugeruje ,ze to zrobił, a ja tego nie widzę

i dlaczego kupujący sugeruje, że nie może zgłosić zwrotu towaru przez allegro?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@RED Poprosiłem o konsultację w sprawie o której piszesz i czekam na odpowiedź. Wrócimy z odpowiedzią jak tylko ją otrzymamy.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @RED. Przeanalizowaliśmy Dyskusję i rzeczywiście doszło tutaj do uchybienia, za co przepraszam! 
Kupujący nie zgłosił odstąpienia - wiadomość doradcy była błędna. Kupujący niestety nie może już zgłosić odstąpienia przez formularz, ponieważ upłynął czas na zwrot. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@MiMary  fajnie, ze się wyjaśniło, ale dlaczego ci "doradcy" nie mogą przeczytać tych dyskusji ze zrozumieniem, tylko później Wy musicie za nich przepraszać🤔

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T, nasi konsultanci dokładają wszelkich starań, aby zgłoszony problem został dokładnie przeanalizowany, wyjaśniony i rozwiązany. Doszło tutaj do ludzkiego błędu, na co niestety nie mam wyjaśnienia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów