anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy istnieje taka usługa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Nickter2
#7 Wielbiciel

Zaczynam sprzedaż na Allegro, dotychczas sprzedałem ok.150 aukcji, kilku sprzedających już opłaciło wygrane.  Nie mogę znaleźć w żaden sposób, jaką kwotę otrzymam za te aukcje na konto, wyświetla mi się tylko sumaryczna prowizja dla Allegro. Czy jest to gdzieś podsumowane, czy też muszę sam to przeliczać, co jest dla mnie żmudne? Proszę o odpowiedź. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zależy czy włączyłeś automatyczne rozlicanie czy nie. Na Allegro ciężko się w czymkolwiek połapać, a rachunków trzeba pilnować, bo jak się zaczną dopłaty to mogą Ci się 2 znaczki okazać np. paczką 30kg ... Nie żartuję...

Generalnie masz do tego  te dwie zakładki:

Środki i historia operacji - Allegro

Allegro — Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#7 Wielbiciel

Dziękuję za odpowiedź i za ostrzeżenie. Na moim ekranie Allegro nie istnieje coś takiego, jak: sprzedaż/finanse/ środki i historia operacji. Jest: sprzedaż/sprzedaż na Allegro Lokalnie, sprzedaż na Allegro, daj przedmiotom drugie życie. To wszystko. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

Po prostu szukać nie umiesz. Linki podawałam z konta prywatnego, bo takie masz.

Pokażę na zdjeciach jak tam wejsć, bo taka strandardowa kpina portalu z użytkowników. Prowizje masz na wierzchu choć rozlicza się to albo automatycznie albo płaci raz na miesiąc, a to co ważne to masz pochowane. Kliknij na cokolwiek w zakładce sprzedaż na Allegro (nie na lokalnym) i potem już u góry będziesz miał dostęp.

Screenshot_4.pngScreenshot_3.png

oznacz moderatorów
Nickter2
#7 Wielbiciel

Dzięki, Kaliszaneczko, Wielkopolanie to wspaniali ludzie!:)

oznacz moderatorów