Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Zaliczyłem spadek wizyt oraz sprzedaży na poziomie 50% .Czy korzystał ktoś z firm oferujących pomoc w prowadzeniu konta w kampaniach i zweryfikowaniu dlaczego tak nagły spadek zaliczyłem? Nie wiem dlaczego nagle stałem się niewidoczny .Dodam że przez jakiś czas używałem kampanii allegro adds ale wczesniej nawet bez kampanii szło bardzo dobrze.A teraz cisza...
@micha90 to nic nie da, szkoda kasy 😞 zerknąłem na Twoje konto i nie ma za bardzo do czego się przyczepić, problemem jest wyświetlanie ofert przez allegro ( a nad tym nikt nie zapanuje ani nie zna algorytmu ) po drugie agresywne działania platform z Azji, Twoje produkty można tam kupić za połowę ceny a mają już tle samo użytkowników co Allegro 😞
Może być że za tydzień nagle sprzedaż ruszy, może potem za miesiąc spaść i tak od jakiś 2 lat są takie skoki 😞
Nie daj się złapać, to pic na wodę. Każdy teraz tak ma po wspaniałych zmianach Allegro.
- podwyżki prowizji (Allegro chyba myślało, że ceny nie wzrosną i sprzedawcy wezmą koszty na siebie, ale to tak nie działa)
- algorytm allegro, który promuje jednych, a drugich chowa
- niska jakość kurierów na Allegro, która też odstrasza klientów
- wyższa świadomośc konsumencka - coraz więcej ludzi wie, że "najtaniej" na Allegro nie jest już od dawna i w większości przypadków bardziej opłaca się kupić z prywatnego sklepu sprzedawcy z płatną przesyłką, niż tutaj z "darmowym smartem" i wysokimi cenami
sprawdź inne platformy - sprzedaż ubiła produktyzacja i brak opcji wyszukiwań po treści ofert
na allegro nic nie można już znaleźć - nikt kto szuka rozwiązania swojego problemu tutaj nic nie znajdzie
do włodarzy allegro nie dociera, że produkt czy jego producent się nie liczy - jak chcę znaleźć sitko do konewki czy też jakiś adapter lub rozwiązanie swojego problemu - to mam gdzieś jakiej jest firmy
widzieliście ostatnią kampanię reklamową - wszystko znajdziesz na allegro - bardzo mnie ona śmieszy 🙂