anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś w Allegro panuje nad swoim bałaganem - jedynie blokować umiecie

KsiegarniaDANIEL
#9 Pomysłodawca#

Klient mi zakłada dyskusję, że nie otrzymał miniprzesyłki Allegro - status: doręczona. 12 lutego składam reklamację do Allegro, że przesyłka ponoć nie dotarła, otrzymuję zwrotkę „właśnie otrzymaliśmy Twoją reklamację o numerze 49467931”. Nazajutrz odpisuję w dyskusji, że reklamacja została złożona, mimo tego klient klika o pomoc Allegro. Allegro odpisuje mi w dyskusji „zachęcam do zgłoszenia reklamacji do przewoźnika”, a dzisiaj nakłada na mnie blokadę.

To jest po prostu chore.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

A komu on ma składać skoro nie otrzymał przesyłki, może należałoby to wyjaśnić, wiesz jak działają takie przesyłki!

oznacz moderatorów

koks_xx
#8 Zapaleniec#

Jeśli trafiła do paczkomatu to może kurier zrobił zbiór dlatego założył Tobie dyskusje że nie otrzymał paczki a widnieje jako odebrana

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@koks_xx miniprzesyłki Allegro

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

większość odpowiedzi robią boty. Nie czytają, tylko wklejają formuły wg algorytmów.

Duża wartość? W księgarni chyba nie - oddałabym kasę i po temacie. 

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@KsiegarniaDANIEL

To przesyłka listowa doręczana do skrzynki oddawczej. Może niech klient sprawdzi, czy czegoś nie ma w skrzynce na listy.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#11 Animator#

@KsiegarniaDANIEL Zakładam że problem tkwi w tym, że na wypowiedź w Allegro w dyskusji nic nie odpisaliście w 24h, a takie są wymogi "regulaminu". Zapewne wtedy klient znów kliknął "poproś o pomoc Allegro" i blokada gotowa. Tak właśnie miałem niedawno. Też złożyłem reklamację, klient odpisał że dziękuje i czeka na info. Nic na to nie odpisałem a on sobie po 2 dniach kliknął "poproś o pomoc" i automatycznie dostałem ograniczenia na konto. Jest coraz lepiej 🙂

oznacz moderatorów