Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam fajne opinie o produkcie, jestem producentem czy mogę wykorzystać te opinie (NP. screeny) w reklamach czy na social mediach?
@ReigJofre przecież to są Twoje opinie Twojego produktu, napisz tylko w regulaminie sklepu
Użytkownik z chwilą napisania opin1i o produkcie stanowiących przedmiot ochrony prawa autorskiego, w szczególności opisu oraz zdjęć („Treść”), zezwala ReigJofre na nieodpłatne, niewyłączne, nieograniczone czasowo i terytorialnie korzystanie z tych Treści w następującym zakresie:
a. utrwalania i zwielokrotniania wszelkimi technikami, w tym także przez dokonywanie zapisu oraz kopii na wszelkiego rodzaju nośnikach papierowych, elektronicznych, magnetycznych bądź optycznych;
b. rozpowszechniania za pośrednictwem sieci telekomunikacyjnych (w tym internet i sieci GSM) w jakikolwiek sposób i przy użyciu jakiejkolwiek technologii, w szczególności poprzez: rozpowszechnianie w taki sposób, aby każdy mógł mieć dostęp do Treści w miejscu i czasie przez siebie wybranym oraz inne sposoby eksploatacji w sieciach telekomunikacyjnych bez względu na możliwe do zastosowania sposoby ograniczania dostępu; publiczne wyświetlenie oraz odtworzenie, w tym również poprzez mechanizmy automatycznego odtwarzania Treści na stronach internetowych;
c. publicznego wykonania, wystawiania, wyświetlania, odtwarzania oraz nadawania i reemisji;
takie coś dla anonimowych komentarzy?
przecież autor się pod nim nie podpisał tylko ukrył swoją tożsamość
@ReigJofre jest takie coś jak prawo cytatu
kopiowanie ekranu (zrzuty ekranu) może podlegać pod prawa autorskie i to nie autora wpisu ale allegro
@RED wiesz że to tak w odwecie za regulamin allegro 🙂 skoro allegro może jednostronnie robić co chce to czemu my nie możemy 🙂