anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy wam też nie działa prawidłowo reguła cenowa Najniższa Cena ??

RegDos_eu
#9 Pomysłodawca#

W kilku aukcjach nie działa nam to prawidłowo.

Automat nie podąża za ceną, mimo iż ma w widełkach jeszcze zakres do obniżki/podwyżki.

Czy ktoś z Allegro może potwierdzić, że jest jakaś ogólna awaria tej reguły ? czy tylko u mnie indywidualnie jest problem ...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @RegDos_eu. Proszę, podaj przykładowe numery ofert, w których reguła cenowa nie działa prawidłowo.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Helenka147
#10 Popularyzator#

hej, ja tez tak mam. np ta oferta 17239593794

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @Helenka147. Już to weryfikuję. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

Witam. U mnie raczej nie działa prawidłowo w drugą stronę. Obniżyć potrafi ale już nie podwyższa mimo ustawionych widełek. Jeżeli konkurencja obniży to u mnie się też obniży ale jeżeli oferta konkurencji się zakończy lub jest podwyższona to mimo różnicy np. 5 zł miedzy ofertą moja a następna nie podwyższa ceny.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kadus_ms_fb bo TO tak MA działać , to nie jest ułatwienie , to jest pułapka na sprzedawców , a ma tylko zwiększyć atrakcyjność portalu kosztem oczywiście nas .

oznacz moderatorów

bosek_2804
#13 Ambasador#

Otóż to. Obserwuje spadek cen np wybieraka biegów, który kiedyś kosztował 2200 zł, później 1500, potem 980 zł a obecnie 890 zł i tu mamy wpadkę. 

Dzwonię do gościa bo go znam i pytam. Ile zarabiasz ? On nie wie. Liczę mu:

Prowizja 100 zł

Pakowanie, oklejanie, podjazd DPD 5 zł, ukryte koszty SMART i ...

Zostaje mu 40 zł z transakcji. 

On nie wiedział 😛 

***(...domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha ...)
oznacz moderatorów