anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego aukcje wystawione na koncie firmowym ne są widoczne na allegro biznes..???

MAMY ROZWIĄZANIE!
witek278
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
LEW433
#21 Demiurg#

Oferty z Fv są tylko widoczne na koncie biznesowym, bez FV na konsumenckim.

oznacz moderatorów
witek278
#8 Zapaleniec#

a jaką opcję można zaznaczyć aby oferty były widoczne i na biznesowym i na konsumenckim..??

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Zaznaczyć opcję, wystawiam faktury VAT w swoich ofertach, jeśli to ty jesteś sprzedającem.

Lub włączyć na swoimi koncie firmowym widok konsumencki jeśli jesteś oglądającym. 

oznacz moderatorów
witek278
#8 Zapaleniec#
  • to jest Pana poprzednia odpowiedz: Oferty z Fv są ....TYLKO ....widoczne na koncie biznesowym, bez FV na konsumenckim.  Teraz Pan pisze , że z fv vat będą widoczne na obydwu allegro czyli biznesowym oraz konsumenckim...Nic już nie rozumiem..???  Pytam więc ponownie: jeżeli zaznaczę opcje faktury vat to oferta będzie widoczna na obydwu allegro..???
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Chcesz zobaczyć wszystkie to przełącz się na konsumenckie konto.

oznacz moderatorów
witek278
#8 Zapaleniec#

Ja jestem sprzedającym i mam konto firmowe.. Nie chodzi mi o to co ja chcę widzieć tylko co zobaczy kupujący... Jeśli zaznaczę fv vat to będą widoczne moje oferty na obydwu kontach przez kupującego zarówno tego z kontem jak i bez ..???

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Tak są widoczne dla kupującego z konta konsumenckiego wszystkie.

LEW433_0-1698866888501.png

oznacz moderatorów
witek278
#8 Zapaleniec#

teraz rozumiem, dziękuję

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@witek278 bo masz w ofertach że nie wystawiasz Faktur i nie zobaczą tych ofert sprzedawcy z kont firmowych w zaznaczonym widoku biznes 🙂

Jak chcesz pokazać oferty wszystkim, zaznacz w ofertach że wystawiasz Faktury 🙂 możesz to zrobić hurtem, zaznaczając i zmieniając 🙂

Zrzut ekranu 2023-09-18 085515.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
witek278
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za wyjaśnienie

oznacz moderatorów