Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dla czego kupujący ma smart kurier dpd przy zakupie za 41 zł i smart paczkomat przy zakupie 35,20 ?
@BizarBizar bo jest promocja 🙂
A promocja od dopłaty do smarta już jest?
U mnie kupujący miał Smart paczkomat przy zakupie za 12,90 zł.
I tak sobie podliczam:
0,99 - za SMARTA
1,08 - prowizja dla ALL
0,70 - opakowanie
1,50 - dla pracownika
Razem koszt: 4.27
Moja strata: 0,57 zł
Nie liczę już mojego czasu.
Wniosek - czas na kolejne kalkulacje i podwyżki.
Minimalny narzut stały oprócz marży procentowej powinien wynosić 10zl. netto od każdej sztuki, żeby pokryło koszty i jakiś niewielki zysk. jak można zarabiać grosze? albo jeszcze dokładać do interesu, ludzie szanujcie się trochę bo kupujący tego nie zrobią.
@BizarBizar @maxr01 nic nie doliczają 🙂 akcja trwa do końca marca 🙂
Od 4 grudnia wybranym przez nas grupom kupujących udostępnimy promocyjne warunki darmowej dostawy z Allegro Smart! Dzięki temu zachęcimy klientów do większych i częstszych zakupów.
Do tej pory kupujący mogli zrobić zakupy z Allegro Smart!, jeśli kwota za zamówienie u jednego sprzedającego wynosiła minimum 40 zł (dla przesyłek do paczkomatów, punktów odbioru, listów i przesyłek poleconych) lub 100 zł (dla przesyłek kurierskich).
Każdej wybranej grupie kupujących umożliwiamy skorzystanie tylko z jednej promocji. Jak to działa? Wystarczy, że Twoi klienci zrobią zakupy w ofertach oznaczonych Allegro Smart!:
Jeśli kupujący skorzysta z promocji Dostawy Allegro Smart! od wielu sprzedających od 40 zł i kupi u Ciebie przedmiot za 16 zł oraz wybierze przesyłkę Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch – to nadasz ją wtedy bezpłatnie. Kupujący również nie zapłaci za dostawę.
Nie musisz nic zmieniać w Twoich ofertach. Jeśli zauważysz, że niektórzy klienci zrobili u Ciebie zakupy z dostawą Allegro Smart!, choć kwota za ich zamówienie nie przekroczyła 40 zł lub wybrali dostawę Allegro Smart! z kurierem dla kwoty mniejszej niż 100 zł – oznacza to, że skorzystali z jednej z promocji.
Dla zamówień do 99,99 zł
Dla zamówień od 100 zł