anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie można znaleźć wystawianych przez mnie produktów?

Client:86526119
#7 Wielbiciel#

Sprzedaję jako osoba prywatna nie firma. Bez względu na to, czy wystawiam na kup teraz czy promuję swoje ogloszenie, tego ogłoszenia nie można nigdzie znaleźć. Próbowałam z innych urządzeń, wpisywałam nazwy i też nic. Nawet wyszukiwałam po zdjęciu i również nic.. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Normalka. Takie ulepszenie dla naszej wygody. Jedyne co możesz to zmienić platformę, żadna ilość protestów ich nie rusza.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:86526119 To cel polityki Allegro.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86526119 wystawiasz oferty na Allegro Lokalnie. Są one widoczne na Allegro po wyszukaniu, ale pokazujemy tylko reprezentanta dla danego wyszukania, aby zobaczyć wszystkie oferty trzeba kliknąć "zobacz podobne".  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

adi_tychy
#9 Pomysłodawca#

Kochany !

Ja od lat kupowałem tutaj  stare książki, gazety, widokówki, antyki itp. od tych samych sprzedawców.

Obecnie (po zmianach) po wpisaniu hasła żaden z nich mi się nie wyświetla, pomimo tego, że wiem, iż mają w sprzedaży to czego ja szukam...

Sprzedawcy nie zarabiają, marnują swój czas, koszty i energię. Ja się irytuję.

Allegro o tym wie, ale ma w zadku drobnych sprzedawców. O czym nie napisze pani la_nika, która jest tutaj po to, aby wieszać Ci makaron za uszami.... i tłumaczyć choćby nie wiem jak głupie posunięcia allegro...

szkoda Twojego i mojego czasu na coś co kiedyś było cudnym instrumentem zakupowym, a dziś jest li tylko koszmarem....

oznacz moderatorów