Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję jako osoba prywatna nie firma. Bez względu na to, czy wystawiam na kup teraz czy promuję swoje ogloszenie, tego ogłoszenia nie można nigdzie znaleźć. Próbowałam z innych urządzeń, wpisywałam nazwy i też nic. Nawet wyszukiwałam po zdjęciu i również nic..
Normalka. Takie ulepszenie dla naszej wygody. Jedyne co możesz to zmienić platformę, żadna ilość protestów ich nie rusza.
@Client:86526119 To cel polityki Allegro.
@Client:86526119 wystawiasz oferty na Allegro Lokalnie. Są one widoczne na Allegro po wyszukaniu, ale pokazujemy tylko reprezentanta dla danego wyszukania, aby zobaczyć wszystkie oferty trzeba kliknąć "zobacz podobne".
Kochany !
Ja od lat kupowałem tutaj stare książki, gazety, widokówki, antyki itp. od tych samych sprzedawców.
Obecnie (po zmianach) po wpisaniu hasła żaden z nich mi się nie wyświetla, pomimo tego, że wiem, iż mają w sprzedaży to czego ja szukam...
Sprzedawcy nie zarabiają, marnują swój czas, koszty i energię. Ja się irytuję.
Allegro o tym wie, ale ma w zadku drobnych sprzedawców. O czym nie napisze pani la_nika, która jest tutaj po to, aby wieszać Ci makaron za uszami.... i tłumaczyć choćby nie wiem jak głupie posunięcia allegro...
szkoda Twojego i mojego czasu na coś co kiedyś było cudnym instrumentem zakupowym, a dziś jest li tylko koszmarem....