Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam. wystawiam przedmioty na charytatywni allegro dla córki. Mam w cenniku opcję odbioru osobistego za darmo. Widać to na ofertach, ale po zakupie kupujący już tej opcji nie ma do wyboru. Dlaczego?
tu przykładowa oferta:
specjalnie zrobiliśmy tak że kupił mój mąż, i rzeczywiście nie ma opcji w dostawie odbiór osobisty do wyboru.
Proszę o pomoc i podpowiedzi dlaczego tak się może dziać.
Pozdrawiam
@edytkaedi Masz ustawiony punkt odbioru? https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/punkty-odbioru
@edytkaedi musisz mieć ustawione punkty odbioru tak jak podpowiada @7YP6K, wówczas Kupujący, aby wybrać punkt odbioru osobistego zaznacza "zobacz wszystkie na mapie":
na ekranie pojawi się mapka i trzeba w polu "pokaż punkty" wybrać "odbiór osobisty"
Następnie kliknąć w wybrany punkt odbioru i potwierdzić przez kliknięcie w "wybierz" pod adresem punktu odbioru.
Czy to rozwiązuje Twój problem?
Bardzo dziękuję. dodałam punkt odbioru. działa 🙂
@xyz96 tak, za produkty w ofertach na Allegro Charytatywni można płacić tylko z góry przez Allegro Finanse, ale to nie wpływa na metodę dostawy. Można odebrać produkt osobiście albo np. przesłać mailem.
@la_nika W takim razie w wątku powinno chodzić o obiór osobisty po przedpłacie, a nie o odbiór osobisty. To nie to samo.
@edytkaedi Po co kolejny wątek, skoro jeden już był?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Przepraszam, myślałam że się nie dodało 😞 to moje pierwsze zapytanie na tym forum.
@edytkaedi Luzik guzik😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄