anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego w aplikacji na telefon pojawia się inny tytuł aukcji?

artofcolours
#2 Obserwator#

Dlaczego klient, który robi zakupy przez aplikację widzi inny tytuł aukcji niż ten, którym ja opisałam proponowany produkt.

Nie korzystam z aplikacji, wszystko załatwiam z urządzenia stacjonarnego i sama zauważyłam przy wyświetlaniu wielu aukcji, że mają dwa różne tytuły. Rozumiem, że produkty mają swoje kody EAN i zapewne z tego bierze się drugi tytuł aukcji.

Problemem dla mnie i dla moich klientów jest wprowadzanie ich w błąd. Jak, i czy w ogóle można to zmienić ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Allegro Ci co najwyżej pokaże że możesz zgłosić błąd w katalogu. Ogólnie dopóki mogą cudze zdjęcia z katalogów dawać we własnych aukcjach to mają gdzieś zarówno to że sprzedający przez nich negatywy wyłapują jak i niezadowolenie kupujących. Na końcu okazuje się że to zawsze wina sprzedającego, a Ty się męcz i to rozłączaj i poprawiaj... Było zgłaszane 1000 razy, ludzie błagali o usunięcie katalogu ale zawsze odpowiedź to "nie".

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@artofcolours złe podpięcie produktu, musisz zgłaszać i zgłaszać i sprawdzać odepną 😞 na dole masz zawsze przycisk do zgłoszenia !!!

Temat wałkowany od dłuższego czasu i dalej są cuda 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

artofcolours
#2 Obserwator#

Bardzo dziękuję. W katalogu allegro mój produkt nie występuje w takiej gramaturze, czyli 0,25 i 0,5 kg, jest tylko 1 kg i tak w aplikacji wyświetlają się moje produkty. Zamiast 0,25 jest 1 kg. Nic dziwnego więc, że klienci przekonani, że kupili 1 kg kiedy  otrzymują tylko 1/4  czują się oszukani.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@artofcolours docelowo Twoje oferty powinny być połączone z katalogiem Allegro, ale oczywiście z poprawnym tytułem, dlatego poproszę Cię o zgłoszenie błędu w produkcie. Jeśli chcesz aby Twoje oferty zostały jak najszybciej odłączone od katalogu to podaj proszę ich numery, zgłoszę taką prośbę.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów