anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Do kogo mam się zwrócić o pomoc,gdy poprzez kilkudniowy kontakt mailowy mam wrażenie,że nikt mściany

Anetus78
#2 Obserwator#

Do kogo mam się zwrócić o pomoc gdy kontaktując się przez formularz kontaktu zostaje cały czas zbywa na nie udziela mi się żadnej pomocy odbijam się od ściany i napotykam na zerowe zrozumienie i całkowity brak chęć pomocy

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

kostas11
#21 Demiurg#

@Anetus78 łączymy się z Tobą w bólu, ale napisz co się stało jak mamy pokierować czy poradzić 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

Zablokowano mi konto. Za powód podano powiązane konto,na którym są zaległe płatności....

Szkopol w tym,że od ponad 15 lat mam wciąż to samo konto,wszystko rzetelnie spłacam i nie mam zaległości w płatnościach.

Tłumacze to w niezliczonej ilości maili ale bezskutecznie. Nikt mnie nie słucha i  w odpowiedzi każą kontaktować się z powiązanych kont aby rozwiązać sprawę....

No malo nie wybuchnę!!!!! Jak mam się kontaktowac z kont których nie mam ????

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Chyba nie do końca zrozumiałaś... Konto powiązane, to niekoniecznie Twoje konto. Wystarczy że na przykład ktoś kto ma zaległości zalogował się z tej samej sieci WiFi co Ty - na przykład w pracy - i już masz problem...

oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

No ale ja tego nie wiem.

Rezultat jest taki,że nic nie zrobiłam a zarzuca mu się nieuczciwość i mam zablokowane konto.

Z kim mam się kontaktowac aby rozwiązać problem,bo osoby,które mi odpisują robią to zdawkowo,w max dwoch zdaniach wciąż powtarzając swoje jak mantrę.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Masz telepatycznie albo w jakikolwiek inny sposób odnaleźć osobę z którą Cię powiązano i nakłonić ją do kontaktu w tej sprawie z Allegro. Tak to działa. Mega, nie?

oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

To jakiś żart.....

Przecież to jakaś parodia.

Więc nie ma wyjścia z sytuacji? Po kilkunastu latach nikt nawet nie mrugnie okiem w mojej sprawie? Zero pomocy i zrozumienia?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Anetus78, dziękuje za zgłoszenie.

Badam Twoją sprawę, wrócę jak tylko otrzymam więcej informacji.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

Dziękuję bardzo matt_rose

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Niestety @Anetus78, dalszy kontakt w tej sprawie musisz kontynuować w zgłoszeniu numer 49865180, które prowadzisz z naszym Działem Bezpieczeństwa.

Z tego co widzę, otrzymałaś od nas ostateczne stanowisko oraz warunki do zdjęcia blokady.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

W takim razie dziękuję i pędzę na swojego maila

oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

Właśnie sprawdziłam pocztę i mimo moich wyjaśnień odpowiedź mam taką...

Dzień dobry,

nasze stanowisko zostało już przedstawione i nie ulega zmianie

Z pozdrowieniami
Feliks

Zespół Allegro

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Naprawdę spodziewałaś się rozwiązania Twojego problemu? Napisałem Ci wcześniej co go rozwiąże.

oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

Widać mimo swoich lat na karku wciąż wierzę w ludzi i miałam nadzieję,że ktoś mi pomoże....

Widać w przypadku Allegro bardzo się rozczarowałam...

oznacz moderatorów

Anetus78
#2 Obserwator#

W takim razie widzę,że to jest walka z wiatrakami.... Spłacę Allegro Pay i z niesmakiem i zła opinia na temat rozwiązywania problemów wynikłych z niewiadomych powodów zakończę kilkunastoletnia współpracę z Allegro.

Przykre.....

oznacz moderatorów

TechartGSM
#12 Orędownik#

Ale prawdziwe...

oznacz moderatorów