Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do kogo mam się zwrócić o pomoc gdy kontaktując się przez formularz kontaktu zostaje cały czas zbywa na nie udziela mi się żadnej pomocy odbijam się od ściany i napotykam na zerowe zrozumienie i całkowity brak chęć pomocy
@Anetus78 łączymy się z Tobą w bólu, ale napisz co się stało jak mamy pokierować czy poradzić 🙂
Zablokowano mi konto. Za powód podano powiązane konto,na którym są zaległe płatności....
Szkopol w tym,że od ponad 15 lat mam wciąż to samo konto,wszystko rzetelnie spłacam i nie mam zaległości w płatnościach.
Tłumacze to w niezliczonej ilości maili ale bezskutecznie. Nikt mnie nie słucha i w odpowiedzi każą kontaktować się z powiązanych kont aby rozwiązać sprawę....
No malo nie wybuchnę!!!!! Jak mam się kontaktowac z kont których nie mam ????
Chyba nie do końca zrozumiałaś... Konto powiązane, to niekoniecznie Twoje konto. Wystarczy że na przykład ktoś kto ma zaległości zalogował się z tej samej sieci WiFi co Ty - na przykład w pracy - i już masz problem...
No ale ja tego nie wiem.
Rezultat jest taki,że nic nie zrobiłam a zarzuca mu się nieuczciwość i mam zablokowane konto.
Z kim mam się kontaktowac aby rozwiązać problem,bo osoby,które mi odpisują robią to zdawkowo,w max dwoch zdaniach wciąż powtarzając swoje jak mantrę.
Masz telepatycznie albo w jakikolwiek inny sposób odnaleźć osobę z którą Cię powiązano i nakłonić ją do kontaktu w tej sprawie z Allegro. Tak to działa. Mega, nie?
To jakiś żart.....
Przecież to jakaś parodia.
Więc nie ma wyjścia z sytuacji? Po kilkunastu latach nikt nawet nie mrugnie okiem w mojej sprawie? Zero pomocy i zrozumienia?
Cześć @Anetus78, dziękuje za zgłoszenie.
Badam Twoją sprawę, wrócę jak tylko otrzymam więcej informacji.
Dziękuję bardzo matt_rose
Niestety @Anetus78, dalszy kontakt w tej sprawie musisz kontynuować w zgłoszeniu numer 49865180, które prowadzisz z naszym Działem Bezpieczeństwa.
Z tego co widzę, otrzymałaś od nas ostateczne stanowisko oraz warunki do zdjęcia blokady.
W takim razie dziękuję i pędzę na swojego maila
Właśnie sprawdziłam pocztę i mimo moich wyjaśnień odpowiedź mam taką...
Dzień dobry,
nasze stanowisko zostało już przedstawione i nie ulega zmianie
Z pozdrowieniami
Feliks
Zespół Allegro
Naprawdę spodziewałaś się rozwiązania Twojego problemu? Napisałem Ci wcześniej co go rozwiąże.
Widać mimo swoich lat na karku wciąż wierzę w ludzi i miałam nadzieję,że ktoś mi pomoże....
Widać w przypadku Allegro bardzo się rozczarowałam...
W takim razie widzę,że to jest walka z wiatrakami.... Spłacę Allegro Pay i z niesmakiem i zła opinia na temat rozwiązywania problemów wynikłych z niewiadomych powodów zakończę kilkunastoletnia współpracę z Allegro.
Przykre.....
Ale prawdziwe...