Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, odnoszę wrażenie, że w ostatnich dniach jest problem z wyświetlaniem ofert...
Przykładowo: część o nr 8077277 (chodzi o belkę BMW)
Wpisuję tak jak zawsze nr w wyszukiwarkę Allegro i tej oferty nie widzi, czym to jest spowodowane?
Nie jest to pierwszy przypadek, że oferta nie jest wyświetlana...
W ostatnim czasie zauważyliśmy drastyczny spadek sprzedaży, być może Kupujący także nie widzą tych ofert.
Proszę o jakąś diagnozę, pozdrawiam
Zmiana w wyszukiwarce i tak inni też tego nie widza. Zgłaszać rezygnowac ze smart może coś do nich dotrze
To są jaja jakieś, Allegro mi odpisało, że żeby zobaczyć mój niewidoczny wystawiony przedmiot klient musi kliknąć dodatkowo w przycisk "Porównaj 6 ofert", który znajduje się pod widocznym wcześniej innym przedmiotem. Co to za podwójne standardy??? Halo Allegro
tak, witamy nowe zmiany
wyświetlana jest jedna, promowana, "najlepsza" oferta a reszta jest schowana pod nią 😉
Cześć, @patmarkczesci. W ten sposób działa widok produktowy listy ofert - aby Twoja oferta stała się reprezentantem produktu (czyli Top ofertą), musi spełnić szereg warunków, opisanych w tym artykule.
G*** prawda. Nie pokazuje wszystkich ofert. Masz tu przykład w widoku kategorii pokazuje ze jest 35 ofert jak wejdziesz naliste i pooliczysz pogrupowane jest mniej
promowanie oferty – nadaje priorytet w wyborze Top oferty
to wyjaśnia wszystko - zapłać więcej to Twoja oferta będzie widoczna, brawo za podejście dyskryminujące
tak jak piszesz. Wychodzi na to ze zmiana typowo pod sprzedających co nabija kabzę ale_guano. Nie zapłacisz to "twoja" oferta sie nie pojawi w wyszukiwanych.
zobacz sobie ta parodie 🤣
Niestety potwierdzam, totalny zjazd na sprzedaży. Trzeba uciekać aby nie zbankrutować. Popełniłam błąd stawiając na Allegro. 😔
Nie Ty jedna.