Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy podczas wystawiania oferty wystarczy dodać znaczek "CE" aby uznane to zostało za spełnienie unijnego wymogu dotyczącego zgodności produktów z dyrektywą unijną? Większość produktów z oficjalnego sklepu Allegro posiada wyłącznie logo "CE" i dopisek "Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024". Gdy ja próbuję wybrać tę opcję pokazuje się komunikat "Informacje o bezpoieczeństwie nie zostały uzupełnione"
@KRZAGA_Outlet Przykro mi, ale nie wystarczy wkleić logo CE w zdjęciach lub opisie. Musisz wypełnić pola dotyczące bezpieczeństwa w formularzu Allegro.
Dziękuję za informację. Czy mogę zatem prosić o wyjaśnienie dlaczego zdecydowana większość ofert z oficjalnego sklepu Allegro nie ma uzupełnionych informacji o bezpieczeństwie?
@KRZAGA_Outlet bo produkt był wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
@KRZAGA_Outlet obecnie na żadnym koncie (dotyczy to również Oficjalnego Sklepu Allegro) wystawienie nowych ofert z nieuzupełnionymi informacjami o bezpieczeństwie nie jest możliwe.
Niektóre oferty mogą nie posiadać takich informacji jeśli zostały opublikowane przed zmianami w tym obszarze, ale nowych ofert bez takiej informacji nie wystawi żaden sprzedający.