anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Informacje o bezpieczeństwie zgodnie z rozporządzeniem unijnym

MAMY ROZWIĄZANIE!
KRZAGA_Outlet
#9 Pomysłodawca

Czy podczas wystawiania oferty wystarczy dodać znaczek "CE" aby uznane to zostało za spełnienie unijnego wymogu dotyczącego zgodności produktów z dyrektywą unijną? Większość produktów z oficjalnego sklepu Allegro posiada wyłącznie logo "CE" i dopisek  "Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024".  Gdy ja próbuję wybrać tę opcję pokazuje się komunikat "Informacje o bezpoieczeństwie nie zostały uzupełnione"

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@KRZAGA_Outlet Przykro mi, ale nie wystarczy wkleić logo CE w zdjęciach lub opisie. Musisz wypełnić pola dotyczące bezpieczeństwa w formularzu Allegro.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KRZAGA_Outlet
#9 Pomysłodawca

Dziękuję za informację. Czy mogę zatem prosić o wyjaśnienie dlaczego zdecydowana większość ofert z oficjalnego sklepu Allegro nie ma uzupełnionych informacji o bezpieczeństwie?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KRZAGA_Outlet  bo produkt był wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024

oznacz moderatorów
la_nika

@KRZAGA_Outlet obecnie na żadnym koncie (dotyczy to również Oficjalnego Sklepu Allegro) wystawienie nowych ofert z nieuzupełnionymi informacjami o bezpieczeństwie nie jest możliwe. 
Niektóre oferty mogą nie posiadać takich informacji jeśli zostały opublikowane przed zmianami w tym obszarze, ale nowych ofert bez takiej informacji nie wystawi żaden sprzedający. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów