Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Popakować wcześniej paczki 🙂
Informujemy, że w dniu 21.06.2020 od godziny 18:30 do godziny 2:30 dnia następnego planujemy prace serwisowe związane z bazą danych naszych systemów informatycznych. Są one podyktowane troską o niezawodność naszych systemów informatycznych i wygodą naszych Klientów. Podczas prac nastąpi 8 godzinna niedostępność poniższych usług:
System obsługi Paczkomatów:
System logistyczny:
Odbiór paczek umieszczonych w Paczkomatach przed rozpoczęciem prac, a także nadawanie paczek z wygenerowaną etykietą będą cały czas możliwe. Paczki o odpowiednim statusie będą mogły być umieszczane z wykorzystaniem ekranu Paczkomatu.
NIEDZIELA WIECZÓR , NOC ....?
Czyli od poniedziałku rano będzie masakra. Na pewno coś namieszają 🙂
NA WSZELKI WYPADEK TRZEBA WYDŁUŻYĆ CZAS WYSYŁKI , ALE Z DOŚWIADCZENIA INPOST RACZEJ SZYBKO REAGUJE NA NIEDOCIĄGNIĘCIA SYSTEMOWE
@serwis-texas to nie poczta że po aktualizacji i zmianach kolejny cały dzień poprawiają co spaprali 🙂
@kostas11 Masz rację. To nie PP. Ale np w tym tygodniu z generowaniem etykiet przez API mieli kłopoty i to dwa dni. Nie narzekam, bo generalnie ich lubię ale mały strach będzie 🙂
@kostas11 Posługując się cudzym tekstem warto wziąć go w cudzysłów lub napisać kursywą. Podpisujesz się pod nim, a nie jesteś autorem.
OJOJJJJJ NIE BĄDŹ TAKI SZCZEGÓŁOWY
@mdrogeria A Ty wyłącz tego capsa, bo czytać się nie da 🙂
Z RACJI WIEKU SŁABO WIDZĘ NIE CHCĘ NAWALIĆ BŁĘDÓW
@xyz96 wybacz, następnym razem się poprawię 😄
@kostas11 Mam nadzieję, bo od początku swej bytności tutaj walisz teksty z Pomocy, redagowane przez pracowników Allegro, jak własne 🙂
@xyz96 wiem i dalej będę tak robił 😄
@kostas11 Skąd Ty w ogóle tę informację wyrwałeś? Bo ani na stronie inpostu nic nie ma, ani w apce inpostu żadnej informacji nie było, nawet mejla nie napisali z uprzedzeniem.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Masz to w tytule- Baza danych itd
@pulkownik66 Nie mam pojęcia czym jest "Baza Danych Trucker i SZOP". Nie mam też pojęcia, dlaczego tego komunikatu nie ma na stronie głównej inpostu.
@Knowhere Wpisz tą frazę w google i już wiesz. Baza Danych Trucker i SZOP. A dla czego nie ma na stronie inpostu??- no nie ma.
@pulkownik66 Już wcześniej to zrobiłem szukając tego komunikatu i gugiel tak ładnie to zindeksował, że pierwszy wynik w wyszukiwaniu, to temat w którym właśnie dyskutujemy o indolencji inpostu😂
@Knowhere Wszedłem tutaj i na górze jest taka czerwona krecha z informacją.
@pulkownik66 Chyba to wrzucili w ciągu ostatniej godziny, bo wcześniej jakoś nie wdziałem tego paseczka o szerokości centymetra z hakiem. Oczywiście żadnego linka w nim żeby sobie przypadkiem człowiek nie sprawdził konkretów.