Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przekazuję jak by ktoś przeoczył 🙂
Informujemy, że w terminie 14.02.2021 godz. 18:00 - 15.02.2021 godz. 03:00 (9 godzin przerwy) planujemy prace serwisowe naszych systemów informatycznych. Prace podyktowane są troską o niezawodność systemów informatycznych oraz wygodę naszych Klientów.
Jednocześnie zaznaczamy, że wspomniana przerwa serwisowa nie wpływa na możliwość wyboru form dostawy oferowanych przez InPost w sklepach internetowych.
Prosimy o dokładne zapoznanie się z poniższą listą skutków wspomnianych prac serwisowych:
System obsługi Paczkomatów
Będzie działać:
Nie będzie działać:
System logistyczny
Nie będzie działać:
ShipX
InPost Mobile
Strona inpost.pl / Szybkiezwroty.pl / Szybkienadania.pl
Dziękujemy za wyrozumiałość. Za powstałe utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Z pozdrowieniami,
Zespół InPost
@kostas11 WalenTynki w inpoście !!! 😍 😄 😉
@ZibiK30 faktycznie, będą balować do rana 🙂
@kostas11 a może robić nowe skrzyneczki 🏬 na paczuszki 😄 😉
@ZibiK30 oj muszą pomyśleć bo zaraz dojedzie [edycja] i pewnie w święta się wyłożą, chyba że do tego czasu allegro zdąży postawić i uruchomić 3000 swoich maszyn 🙂
@kostas11 , to już Allegro będzie w jakimś stopniu "samowystarczalne"? Czy to cios w InPost? Bo nie jestem w temacie, albo jeszcze nie dotarłem tam, gdzie trzeba. Oświecisz mnie z lekka?🙂
ciekawe czy Allegro stanie na wysokości zadania i wyśle kupującym informację, że z powodu awarii systemy ich paczki dziś nie wyjdą??? przypominam, że Allegro stoi na stanowisku, że nawet na urlopie należy przesyłać wiadomości kupującym, więc żadne bale czy Walentynki ich chyba też nie zwalniają z tego obowiązku 😉
@kostas11 Mam dziwne przeczucie, że przez przerwę serwisową akurat tego dnia może zostać nieodebranych wiele przesyłek przeznaczonych na wieczór, co w efekcie może skutkować wzrostem kosztów programu 500+ na koniec br.🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Do 3 przerwa jak już jest 8 i dalej nic nie działa ;/
14-15 lutego 2021, w godz. 18:00-3:00 to może nie o naszą strefę czasową chodzi.
A może allegro chodziło o 18:00 - 15:00 (3:00) 🙄😋
Ten sam problem, a zamówienia czekają...
Może to jakiś strajk, tylko na razie cichy i się przedłuża 😄
Z drugiej strony nie takie cuda z inpostrm się działy to i godziny nie muszą się zgadzać. Może o 15:00 ruszy, tymczasem konsumenci już się zastanawiają nad ocenami i komentarzami 😅 😉
Już działa. 🙂
U mnie również jest ok. Szybko, szybko robić zamówienia bo znów wyłączą!🤗😊
@Tongo_pl @Kattegato @mitesek @Drew_Mistrz
Wszystko działa poprawnie 🙂
A teraz trzeba się szykować na kolejną przerwę 20 - 21 https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/inpostt-paczka-w-weekend-w-okresie-20-21-l...
Wiecej kasy bierzcie.