anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mozna usunac aukcje ktorej nie bylo aktywnej w serwisie? Allegro kolejny raz oszukuje?

Sprawdzony-Towar
#1 Nowicjusz

Kazdy z nas sprzedawcow wystawia nowe aukcje, zmienia asortyment, konczy istniejace aukcje itp

Jakis czas temu zakonczylem kilka swoich aukcji, nie byly one aktywne, byly zakonczone. Nie mialem zamiaru ich wznawiac czy wystawiac ponownie. Ku mojemu zdziwieniu i zaskoczeniu dzisiaj dostalem wiadomosc email o usunieciu kilku moich aukcji, ktore podobno byly niezgodne z regulaminem oraz naliczenie mi kary punktowej w panelu sprzedazy z tego powodu. Sprawdzilem i okazuje sie, ze to sa aukcje ktore juz dawno byly zakoczone. One nie byly aktywne, wiec w jaki sposob serwis allegro usuwa nieistniejace w serwisie aukcje? W ten sposob mozna "odkopac" jakas stara aukcje sprzed kilku miesiecy i rowniez ja dzisiaj usunac i naliczyc sprzedajacemu kary punktowe? Czy w tym serwisie panuje odrobina uczciwosci i normalnosci? Jak mozna usunac nieistniejaca aukcje i naliczac kary punktowe? czy mozna sie czuc tutaj bezpiecznie jako sprzedawca? czy kazde logowanie sie to niespodzianka co przyniesie nam "los" ? zgodnie z regulaminem allegro, nie mozna usunac juz usunietej aukcji, gdzie mozna zglosic sie o pomoc ?

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0