Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Normalny dzień na allegro
czasami myślę, że serwis daje nóż i pozwala mordować
- trzy anulowane transakcje przed wysyłką ale po opłaceniu towaru
co z tego, że np: kupujący jest spółką z o.o. a w umowie taki zwrot jest niemożliwy
- wyłączone wypłaty przez przelewy24 - niech red finansuje allegro i wysyła towar bez otrzymania zapłaty
mimo, że były już setki wypłat
(żadne dane nie zmieniły się adres dane numery firmowe) kont stałe wpisane do białej księgi vat, podane
publicznie) a wszystko to po próbie uruchomienia na nowym koncie tej usługi
oczywiście serwis nie poinformował o blokadzie - bo i po co
bo dla allegro red to terrorysta z firmą 23 letnią i kontem prawie 22 letnim na allegro
- Kupujący wystawia komentarz i kieruje groźby z art 186 Kodeksu karnego - allegro twierdzi, że może to robić i nie podejmie interwencji
kiedy obsługa na allegro poprawi się?
kiedy allegro zacznie przestrzegać przepisów i własnego regulaminu?
@RED No co ty? Allegro wzięło Kolportera na głowę i nie radzi sobie ze znikającymi punktami na mapie, sprzedawcy nie mają gdzie nadać, a klienci jak odebrać.
Problemy sprzedawców pozostawiają im.
@RED Wypłaty zostały wstrzymane na prośbę Operatora płatności. W sprawie numer 18895711 wyjaśniliśmy powód i poprosiliśmy Cię o dokumenty potrzebne do weryfikacji - wszystko zgodnie z procedurami Przelewy24.
Komentarz nie może zostać usunięty, ponieważ jego treść nie narusza naszych zasad. Ocena odnosi się do zgodności towaru z opisem. Zapoznałam się również z dyskusją i kupujący zgodził się na usunięcie oceny, kiedy otrzyma prawidłowy produkt.
@ko_alka śmiać się czy płakać?
groźby i wymuszenia nie naruszają regulaminu allegro serio?
nadal finansujemy wysyłki na allegro bez otrzymania zapłaty
mimo złożenia dokumentów
prowadzę 2 wątki na ten temat z waszymi wspaniałymi pracownikami na ten temat, kążdy twierdzi coś innego
dzisiaj w kolejnej dyskusji moderator nazwał reklamację odstąpieniem od umowy
co wy tam wąchacie?
@Halfrunt najgorsze jest to, że własny za przeproszeniem burdel allegro zwala na sprzedawców
znikające punkty to pikuś = mi dzisiaj w firmie dpd w firmie wysypało kilkanaście przesyłek - niby do nas
a potem okazało się, że część jest do innych osób i obdzwanialiśmy osiedle by je sobie od nas odebrali
staramy się ustalić ile naszych przesyłek zaginęło lub trafiło do innych osób
oczywiście część paczek była nadana w dpd w zeszłym tygodniu np: w środe lub czwartek - tak działa ta firma
@RED "- trzy anulowane transakcje przed wysyłką ale po opłaceniu towaru
co z tego, że np: kupujący jest spółką z o.o. a w umowie taki zwrot jest niemożliwy"
Są programy które po paru minutach zmienia status zamówienia opłaconego albo za pobraniem na "W realizacji" i wtedy brak możliwości anulowanie zamówienie przez klienta.😎
Dzisiaj mam dwa anulowane zamówienia, też zapłacone, na szczęście zwrot wpłaty - wyszedł automatycznie, tyle że o zwrot prowizji trzeba było już wystąpić ręcznie... hmm....
Myślę, że w tym ferworze zakupów często dochodzi do pomyłek, więc dobrze, że istnieje opcja anulowania zamówienia, wolę to niż odbiór towaru i zwrot!
@ko_alka allegro wymięka na całego
nie potrafi uruchomić (chociaż jak sądze wynika to z niechcemisię) wypłat na przelewy24
mimo wysłanych dokumentów
na koncie zablokowanych jest kilka tysięcy złotych
@RED Operator Przelewy24 właśnie zlecił aktywację usługi na obu kontach.