Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak skontaktować się telefonicznie z allegro? Od paru dni nie da sie wybrać rozmowy w formularzu kontaktu.
Cześć @VinciShop, podaj proszę mniej więcej temat rozmowy, zgłoszę prośbę o kontakt 🙂
Kupujący opłacił i zaraz anulował zakup nim zdążyłem cokolwiek zrobić. Chcę oddać pieniądze i coś pisze że automatycznie ale jak bo nie ma tej kwoty o prowizję allego. Jest dopłać ale całą kwotę.
Dziękuje @VinciShop, przekazałem zgłoszenie o kontakt telefoniczny.
Ok, kiedy mogę się spodziewać telefonu?
@VinciShop za chwile, jutro, za miesiąc lub puszczą tylko strzałę 😎
@VinciShop Konsultanci odpowiadają na zgłoszenia w kolejności ich wpływu. W niedługim czasie skontaktujemy się z Tobą, gdyby jednak tak się nie stało, daj proszę znać w tym wątku.
@VinciShop nie bardzo rozumiem, po co Ci kontakt telefoniczny w tak błahej sprawie, przecież jak nie masz kasy, to możesz sobie "doładować" konto Allegro kasą na zawrot
Nie ma tyle kasy bo allegro pobrało prowizję i nie oddaje. Więc ja muszę dopłacić z konta bankowego o tą prowizję po to żeby oddać kupującemu a allegro po tym zwróci mi tą kwotę co przelałem. Przedszkole Level allegro.
@VinciShop niestety tak to działa na Allegro, że najpierw musisz oddać kasę, a dopiero oni oddają prowizję😉 i żaden konsultant tego nie zmieni