anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak skontaktować się z allegro telefonicznie

VinciShop
#7 Wielbiciel

Jak skontaktować się telefonicznie z allegro? Od paru dni nie da sie wybrać rozmowy w formularzu kontaktu. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @VinciShop, podaj proszę mniej więcej temat rozmowy, zgłoszę prośbę o kontakt 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel

Kupujący opłacił i zaraz anulował zakup nim zdążyłem cokolwiek zrobić. Chcę oddać pieniądze i coś pisze że automatycznie ale jak bo nie ma tej kwoty o prowizję allego. Jest dopłać ale całą kwotę.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Dziękuje @VinciShop, przekazałem zgłoszenie o kontakt telefoniczny.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel

Ok, kiedy mogę się spodziewać telefonu? 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@VinciShop za chwile, jutro, za miesiąc lub puszczą tylko strzałę 😎

Brak odpowiedniej kwoty na zlecenie zwrotu 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@VinciShop Konsultanci odpowiadają na zgłoszenia w kolejności ich wpływu. W niedługim czasie skontaktujemy się z Tobą, gdyby jednak tak się nie stało, daj proszę znać w tym wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@VinciShop  nie bardzo rozumiem, po co Ci kontakt telefoniczny w tak błahej sprawie, przecież jak nie masz kasy, to możesz sobie "doładować" konto Allegro kasą na zawrot

oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel

Nie ma tyle kasy bo allegro pobrało prowizję i nie oddaje. Więc ja muszę dopłacić z konta bankowego o tą prowizję po to żeby oddać kupującemu a allegro po tym zwróci mi tą kwotę co przelałem. Przedszkole Level allegro. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@VinciShop  niestety tak to działa na Allegro, że najpierw musisz oddać kasę, a dopiero oni oddają prowizję😉 i żaden konsultant tego nie zmieni

oznacz moderatorów