Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak wnioskować o unieważnienie negatywnego komentarza,dodam że wysłałem do kupującego taką prośbę,ale bez rezultatu.Chodzi o sprzedaż telefonu stacjonarnego, pierwsze dwa zdjecia przedstawiały dwa telefony-(klient pomyslał ze dostanie dwa telefony) były to zdjecia z katalogu produktu, kolejne zdjęcie przedstawiało sprzedawany telefon i było mojego autorstwa z opisem ze właśnie tego telefonu dotyczy aukcja.
A obraża ten komentarz? nie usuną ponieważ Ty odpowiadasz za to co jest w ofercie, twoja wina.https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=51b99f53-f844-4aca-ae85-35363ce7a272
nie obraża,ale spadła moja punktacja itp.
@Alutar zasłużony negatyw, po co dawać zdjęcie z katalogu skoro masz swoje ??? nauczka na przyszłość, sprzedajesz jedno = jedno na zdjęciu 😄
katalog jest narzucany przez allegro inaczej bym nie wystawił aukcji bez powiazanego katalogu
ja jak coś kupuję to czytam opis aukcji, a większość osób tego nie robi
@Alutar opis opisem , gwarantuję Ci ,że ponad 80% klientów podejmuje decyzję zakupową na podstawie fotki i tytułu , aktualna fotka jest ok , tylko brak białego tla , popraw to bo Ci usuną i znowu plecą punkty , masz gotowca
dzięki bardzo
niezamaco ...
@Alutar dlatego trzeba dbać o poprawne zdjęcia !
@kostas11 wytarłeś ekran ? 😁
@kostas11 @mdrogeria i te opisy pod produktem z gwiazdkami dobry na siłownie...