Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O JUŻ 2 TYGODNIE OD WPROWADZENIA PROWIZJI OD KOSZTÓW WYSYŁKI , A KALKULATOR OPŁAT NIE UWZGLĘDNIA TEGOŻ WAŻNEGO SZCZEGÓŁU . SZCZEGÓLNIE POCZĄTKUJĄCY MOGĄ BYĆ NIEMILE ZASKOCZENI WYSOKOŚCIĄ NALICZONEJ PROWIZJI . PYTANIE DO SERWISU - ,, KIEDY ZOSTANIE TO ZMIENIONE ?? ,,
Nie zmienią, bo kalkulator nie uwzględni takich danych. Cenniki są zmienne, zależne od sprzedającego, nie dostosują specjalnie pod to kalkulatora z oczywistych powodów.
Jedyna możliwość dla nich to dodanie szacowanego kosztu prowizji od wysyłki, bo mają swoje ustalone ceny na przesyłki Allegro.
Przy okazji, wyłącz Caps Lock, czy tam Shift napraw 😄
TAK , ALE JEST TO UKRYTA OPŁATA I POWINNA BYĆ NA STRONIE KALKULATORA UMIESZCZONA WYRAŹNA INFORMACJA O NIEJ NP. W FORMIE ,, NALEŻY DOLICZYĆ PROWIZJĘ OD SZACUNKOWYCH KOSZTÓW WYSYŁKI ,,
Jest to wyraźna informacja podana w zakładce rozliczeń allegro oraz w regulaminie, ale kto tam czyta regulaminy 😄
Zasady naliczania opłat oraz ich wysokość opisane są w regulaminie Allegro w załączniku nr 4. Ostateczna wysokość opłaty dla oferty dostępna będzie po jej zatwierdzeniu w zakładce: Moje konto > Rachunki > Rozliczenia z Allegro.
Jak byk podane.
REGULAMIN REGULAMINEM , ALE DLA PRZEJRZYSTOŚCI TAKA INFORMACJA POWINNA BYĆ W KALKULATORZE
Przecież jest taka informacja na dole strony...
kalkulator jest z darmową wysyłką
CHODZI O TRANSPARENTNOŚĆ OPŁAT . KAŻDY POTRAFI LICZYĆ , ALE MUSI BYĆ O TYM PINFORMOWANY .
allegro musi dodac rubryke cena wysylki jest tylko na razie za towar
TY WIESZ , ON WIE , JA WIEM , ALE PRZYJDZIE MŁODY I BĘDZIE ZASKOCZONY JAK SPRZEDA PRZEDMIOT ZA 2 ZŁ I ALLEGRO POBIERZE OPŁATĘ 1,70 ZŁ. WYRAŹNIE I TŁUSTYM DRUKIEM ,, DOLICZ PROWIZJĘ OD KOSZTÓW WYSYŁKI ,,