Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kupujący po odebraniu paczki twierdzi że dostał nie to co zamówił wkleja w dyskusji zdjęcia przedmiotu którego w życiu nie widziałem na oczy i nie miałem w swojej ofercie.
zdjęcia wysłane przez kupującego przedstawiały przedmiot podobny ale o znacznie niższej wartości i ogólnie inaczej wyglądający.
podejrzewam że gość próbuje Mnie oszukać i wyłudzić zwrot pieniędzy odsyłając Mi ten produkt który pokazał na swoich zdjęciach.
nie ma mowy o pomyłce z Naszej strony, kupujący zarejestrowany na allegro od 2 miesięcy
co mogę zrobić żeby kupujący nie dostał automatycznie zwrotu z allegro ?
Nic i tak dostanie ap chyba ze masz film z pakowania wazne zebys ty nie dostal rachunku za ap. Ja mialem taka sytuacje na paragonie mialem marke i model towaru do tego jedna jedyna aukcje tego towaru w jednym tylko kolorze innym niz odeslany a i tak negatyw wlecial bo przeciez subiektywna opinia kupujacego wiec moze narobic gnoju. Nastepnym razem za nieslusznie naliczone ap wlatuje zgloszenie 286 kk na policje bez **piiip**zielenia sie. Co sprzedales, czy masz cos co ci probuje udowodnic na zdjeciach na stanie etc
@AutoPartsBili może przewoźnik pomylił przesyłki? To wbrew obiegowej opinii zdarza się dość często.
klient na zdjęciach zaznaczył nasz list przewozowy z paragonem wiec raczej do pomyłki nie doszło chyba że kurier mógł podmienić przedmiot 🙂
Już prędzej zamienił klient twoją część zamontował i wmawia ci że ta jego to nie ta co wysłałeś
jestem tego prawie pewien że tak właśnie się stało tylko co sprzedawca może zrobić w takiej sytuacji ? zgłosić to jako wyłudzenie pieniędzy czy jak? miał ktoś taki przypadek ?
A posiadasz w sprzedaży taką rzecz którą on chce zwrócić?
nie mamy takiej w sprzedaży
To opisz to wszystko w dyskusji, bardzo precyzyjnie i stanowczo. Ze przyjmiesz zwrot jak odeśle właściwą część.