Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trafili mi się beznadziejni klienci którzy zakładają mi dyskusję z kilku kont że im faktur nie wysłałem, a przez allegro dawno wysłałem...tracę punkty no super sprawa...czy ktoś ma sposób na coś takiego ?
musicman76 Odpowiadaj w dyskusji szybko i załączaj tam również fakturkę . Jeśli spełnisz te 2 wymogi to wręcz zyskasz na jakości .
Tylko niechce mi się tracić czasu na wysyłanie faktur kilka razy...
@musicman76 drukujesz kopię wydrukuj oryginał i włóż do paczki . Robię tak i wyjątkowo sporadycznie się przytafia ,że klient faktury nie znajdzie
@mdrogeria faktury podesłanej w dyskusji kupujący sobie nie wydrukuje
Wysyłaj faktury w dyskusji i szybko, rzeczowo odpowiadaj to jeszcze ilość punktów ci się zwiększy. Szybka obsługa dyskusji jest punktowana
oczywiście , dane z mojej jakości po ostatniej dyskusji , przez długi czas w tych miarach miałem 0 / zero / , czyli jaki z tego morał ....warto mieć otwarte dyskusje .😁
Przecież fakturę można wysłać mailem. Niech sobie klient wydrukuje. Nie raz tak dostawałem faktury zakupu.
Wczoraj był o tym wątek o FV przez Allegro, moderator twierdził że to działa, ja miałem z tym problemy ale sprzedający wysyłał mi mailem.🤔
Ja pakuję FV pod list przewozowy. Tak samo jest z paragonami.
Duże firmy, sprzedające tylko przez internet - wysyłają Fv na email.
Założenie dyskusji w tym temacie - to standard.
"Twardogłowi" wyrzucają wszystko w kosz . Potem trzeba na e-mail wysyłać FV.