Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry konto na allegro zostało zablokowane przyszlo mi powiadomienie na koncie allegro sa pieniadze od pana i musze w trybie natychmiastowym je wypłacic albo chociaz niech sie do tego pana zwruca miałam zrobic weryfikacje tozsamosci i zrobiłam a nawet kilka razy robiłam wczoraj i dzis moge wiedziec ile potrwa ta weryfikacja tozsamosci bo nie moge wybrac pieniedzy a musze przelac je panu w trybie natychmiastowym i ile musze czekac na to prosze o szybka odpowiedz
@Agata92873822 Jeżeli masz zablokowane konto to kasy nie wypłacisz, możesz zwrócić kupującemu na konto z własnego, na temat blokady konta dostałaś maila od ALL i tam wszystko jest napisane. Możesz także dopytać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
no tak miałam zrobić weryfikacje konto i miałam potwierdzic tozsamosc
@Agata92873822 i zrobiłaś wszystko jak napisali? Bo piszesz "miałam" 😉
ZibiK30 miałam wysłac skan dowodu i miałam zweryfikowac konto podczas wpłaty 1,01 zlotych na weryfikacje
lew433 dostałam tylko na e maila ze konto allegro zostało zablokowane i mam potwierdzic swoja tozsamosc na payu i to zrobiłam i na allegro mam potwierdzic swoja tozsamosc i wlasnie to zrobiłam wpłaty po robiłam i co dalej mam zrobic i na koncie mam pieniadze a musze panu zwrucic pieniadze bardzo szybko
@Agata92873822 Musisz czekać. może jakiś moderator stąd się pojawi i spróbuje się zorientować w Twojej sprawie na jakim etapie jest
ZibiK30 dobrze czekam
@Agata92873822 zapoznałam się ze sprawą oraz dyskusją z Kupującym i widzę, że jest bardziej skomplikowana, niż to opisałaś. Aby wyjaśnić sprawę możesz do nas napisać tutaj.