anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa sortowanie po cenie w zakonczonych ofertach.

BlackStorkPC
#10 Popularyzator#

Nie działa sortowanie po cenie w zakończonych ofertach. Oferty nie są sortowane prawidłowo po najniższej cenie.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Czy możesz przesłać zrzut całego ekranu, na którym ten problem będzie widoczny? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BlackStorkPC
#10 Popularyzator#

1.jpg2.jpgNie wiem czy problem dotyczy działu tylko elektronika ale w tym dziale głownie operuje. Chodzi jedynie o zakończone oferty.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC dzięki! Przekazałam Twoje zgłoszenie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaszubski_design
#8 Zapaleniec#

Niestety sortowanie po najniższej/najwyższej cenie nie działało już w grudniu 2024.
Co więcej nie działa również sortowanie po cenach, nawet tych w "ramach cenowych", np. "poniżej 50zł", "50zł do 100zł" itd.

Tak tylko delikatnie odbiegając od tematu to szkoda też, że nie ma możliwości sortowania po stanie towaru (nowy/powystawowy/używany/uszkodzony), bo w wielu przypadkach trzeba przebić się przez wiele dziesiątek ofert z chińskiego rynku, takich samych ofert, tracąc przy tym dobrych kilkadziesiąt minut, ale na takie udogodnienie pewnie nie ma co liczyć, a szkoda.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaszubski_design pracujemy nad problemem sortowania ofert zakończonych.
Jeśli chodzi o sortowanie po stanie towaru, o którym piszesz, to sortowania nie ma, ale możesz ustawić filtry, w przypadku kart graficznych to: 

la_nika_0-1738164007722.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów