Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbując rozliczyć się z allegro otrzymuję taką wiadomość. O dziwo gdy niedawno sprzedałem przedmiot, to normalnie mogłem to zrobić, nic nie zmieniałem na koncie, z żadnym innym nie łączyłem, to jest moje jedyne. Nie wiem jak mam teraz zapłacić allegro, jakieś sugestie?
To spróbuj wyczyścić przeglądarkę.
@wojrrek spróbój sie zalogować w trybie incognito. Podobno pomaga.
w trybie incognito przeglądarki?
wojrrek tak
Tak, przeglądarki, naciśnij Ctrl + Shift + N.
Ok wszystko działa dzięki za pomoc
Dzisiaj łaskawie zlitował się tryb incognito przeglądarki Chrome i płatność dokonana 😎
Niestety na telefonie w aplikacji Allegro Sprzedaż dalej nie mogę wykonać tej czynności...
Mam ten sam problem mam nadzieje ze szybko się rozwiąże bo trochę się tym denerwuje
Obrazka nie widzimy, a jakiś komunikat?
Przepraszam, myślałem że widać, pierwszy raz używam społeczności allegro. Przycisk "zapłać" jest szary, i na żółto wyświetla się informacja "Jesteś na koncie powiązanym, na którym nie możesz jeszcze prowadzić operacji finansowych. Aby to zrobić, zaloguj się na to konto bezpośrednio"
Za mała kwota, jeżeli kwota jest niższa niż 10zł, czekaj na prośbę od Allegro o uregulowanie zapłaty:https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/rachunek-biezace-saldo-i-wplata/jak-czesto-trzeba-oplacac...
u mnie jest do zapłaty ponad 100 zl i mam ten sam problem i ten sam komunikat
''Jesteś na koncie powiązanym, na którym nie możesz jeszcze prowadzić operacji finansowych. Aby to zrobić, zaloguj się na to konto bezpośrednio.'' mam dwa konta , powiązane i nie da się z żadnego konta opłacić rachunku , konta rozłączyłam i tez nic to nie dała . o co chodzi ?
@LEW433 Jaka za mała kwota? 🙂 Allegro przyjmie każdą kwotę, o 2 zł czasem się mailem upominają.
Poniżej 10 zł to tylko standardowego wezwania i faktury na koniec miesiąca nie dostaniesz.
wejdź na incognito i dokonaj wpłaty , miałem ten sam problem i się udało go od razu rozwiązać
zablokowana mozliwość płatności za usługi allegro . komunikat - nie jesteś zalogowany do odpowiedniego konta . co jest błędne ponieważ jestem zalogowana i z podanym hasłem , i opłacić nie mogę .o co tu chodzi ?
Czy przepadkiem nie masz dwóch kont które są połączone?
tak , mam dwa konta na allegro . i nie da się opłacić rachunku z żadnego z kont .
Witam jak zawsze chciałam opłacić rachunek za allegro ale pojawił się taki oto komunikat "Jesteś na koncie powiązanym, na którym nie możesz jeszcze prowadzić operacji finansowych. Aby to zrobić, zaloguj się na to konto bezpośrednio." Wpłacałam już od ponad 10-ciu lat a dziś zakładka "zapłać" nie jest aktywna , tylko taki komunikat j.w - proszę o jakąś podpowiedź