Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pierwszy raz w życiu dostałem takiego maila od ALLEGRO : "Działasz niezgodnie z regulaminem . Naruszyłeś art.2.9 . Niedozwolone jest bowiem licytowanie i kupowanie we własnych ofertach oraz w sytuacji gdy konta sprzedającego i kupującego są ze sobą powiązane.
Takiego samego maila dostał kupujący.
A teraz fakty : pierwszy raz w życiu klient z poznania jakiś kupił u mnie część do silnika. W życiu nie robił u nas zakupów , nie mamy pojęcia kto to jest i czego słucha 🙂 Zadzwoniłem do niego i okazało się , że on dostał takiego samego maila i jest podobnie zdziwiony jak my.
Po kontakcie z allegro otrzymaliśmy odpowiedz : "Według naszych danych dostęp do Pana konta oraz konta kupującego posiada ta sama osoba lub ich Użytkownicy działali w porozumieniu"
O co w tym chodzi ? Ktoś się włamał na nasze konto ? Pomóżcie 🙂
@dasoteam2023 niestety sposób w jaki Allegro kojarzy konta w pary, jest wewnętrzną tajemnicą i nigdy się tego nie dowiesz jak oni to robią, jedyne co wiemy, to ,że nie są one powiązane na podstawie IP
@dasoteam2023 @KOGIEL_T Podobno dziś szwankuje Chat GPT. To pewnie efekty odcięcia od śtucznej ynteligencji
Dla BOTa odległość Poznań Częstochowa to to to samo.
@LEW433 nie przesadzaj, to jest kilkanaście ms różnicy😯