anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oficjalne zezwolenie na prowadzenie konta, po dwóch miesiacach blokada...

Daco_Parts
#1 Nowicjusz#

Witam, wszystkich.

Jestem w sprzedaży w serwisie od ponad 8 lat na własnej działalności, a przed tym jeszcze parę lat we firmie obecnie konkurencji 😛 Moje problemy zaczęły się w styczniu kiedy niestety ograniczono mi sprzedaż na dwóch kontach. Na jednym pominąłem odpowiedz terminową w dyskusji, wiem mój błąd... Dogadałem sie z klientem, bezproblemowo, zakończenie dyskusji. Drugie konto poleciało ze jest powiązane z tym pierwszym. Po dużej mojej walce zezwolono mi na handel na jednym z moich kont. Co prawda moja działalność głownie opiera sie na handlu w serwisie Allegro. Upadłem , prawie bankrut...

Dostałem informację z serwisu:

"Chciałbym również poinformować, że na ten moment ma Pan naszą zgodę na prowadzenie sprzedaży za pośrednictwem jednego konta: s....... W przypadku skutecznego wyjaśnienia wszystkich dyskusji, z przyjemnością rozważymy ponownie możliwość sprzedaży na innych kontach, co pozwoli Panu w pełni powrócić do działania"

Podniosłem sie, sprzedaż prowadzona praktycznie od tego momentu wzorowa, aż nadszedł dzień 20 marca 2025

"informujemy, że na Twoje konto wprowadziliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności z powodu sankcji nałożonych na inne Twoje konta w Allegro. Nie otrzymałeś bowiem zgody na korzystanie z kolejnego konta w Allegro i doszło do naruszenia art. 8.7 Regulaminu Allegro."

Jak już powyżej pisałem konsultant wyraził zgodę na prowadzenie jednego z kont.

Najpierw aby odblokować jedno konto kazano mi zakończyć dyskusje wymienione we wiadomości, zrobiłem to. Konto dalej nie odblokowali, Później na koncie powiązanym przyczepiono sie do jednej opinii. Próbowałem usunąć z klientem, lecz na prośby zero kontaktu, telefonicznego, sms itp... Aż się sam przestraszyłem że zaraz klient oskarży mnie o stalking... Niestety nie udało się.

Próbuje jeszcze tutaj może znaleźć rozwiązanie, bo jak nie to niestety bankructwo... 

Nie chce sie przechwalać czy coś w tym stylu w tym miesiącu mam już prowizji na ponad 30 tys... w historii sprzedaży również miesięcznie tak samo jest, a ogólnie czuje się traktowany jak śmieć...

Na chwilę obecna pozostaje bez handlu w serwisie.

Czy widzicie jakąś szansę na rozwiązanie sprawy?

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0