Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przelewy24 - miesięczna kpina allegro.
Miesiac czasu boksuje się z Allegro poprzez maila z aktywacją przelewy24.Od miesiąca
, po spełnieniu wszystkich wymagań łącznie z dowodem osobistym, danymi itp itd piszą że proszą o chwilę cierpliwości.od miesiąca.dzisial otrzymałem maila że pracują nad przywróceniem wszystkich możliwości wypłat.zmiana narracji opcji wypłat dalej brak- nieaktywne
od miesiąca nie mogę wypłacić środków które są na p24.
macie też taką jazdę?
w jaki inny sposób wyplacic środki.
czy to nie jest jakaś kpina i obracanie moimi środkami - może jakieś ustawowe odsetki się należą za przetrzymywanie środków.
poprosze o pomoc
Oj z tym niektórzy przepychali się m-cami a niektórzy to nawet rozwiązali umowę z Allegro żeby odzyskać środki.
nie , przeprowadzałem w tym roku ponowną weryfikację , wszystko trwało 3 dni bez blokady wypłat .
@wektorek widzę, że napisałeś do nas kolejną wiadomość w tej korespondencji, ale wyjaśnienie Twojej sprawy wciąż trwa. Niestety nie możemy tego przyspieszyć, bo sprawa leży w tej chwili po stronie Przelewy24.
Ola,skoro wszystko proceduralnie,kwitowo,dokumentowo,wplatowo zrobilem i nie ma co dd tego obiekcji przeczytaj prosze post powyzej i rozwiej watpliwosci moje.
jezeli jak piszesz problem jest po stronie p24 przegsieguj moje naleznosci na standardowa opcje wyplaty i wtedy moge czekac.na chwile obecna mam zabkokowane moje srodki do wyplaty a to nie jest biznesowo ok.Nie uwazasz?
@wektorek przeczytałam uważnie Twój post i przepraszam, że tyle to trwa, ale tak jak pisałam wyżej, w Twojej sprawie ściśle współpracujemy z operatorem płatności. Nawet gdybym bardzo chciała nie zajmujemy się tutaj księgowaniem Twojego salda do wypłat. Zajmuje się tym zespół dedykowany takim operacjom, więc Twoja sprawa jest w najlepszych rękach i wkrótce powinna się wyjaśnić.
Pani Olu.Mam nieopłacone konto allegro.dzisiaj dostałem informację o możliwości zablokowania sprzedaży.
Jak się ma ta informacja do dalszego blokowania moich środków na koncie przelewy24.
Wy możecie przetrzymywać moje środki i macie prawo do blokowania sprzedaży a ja nie mam żadnych praw do moich środków.
poprosze o kompensatę mojego zobowiązania finansowego wobec allegro z moimi blokowanymi środkami do wypłat.
@wektorek Twoja sprawa jest dla nas priorytetem, konsultujemy ją z zespołem eksperckim. Przepraszamy za czas oczekiwania i prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Zgodnie z poprzednim moim postem czekam na rozpatrzenie sprawy do dnia jutrzejszego.
następny krok to wezwanie, informacja do US , UOKIK, RPK oraz do Onet,WP jako artykuł o Państwa działaniu i obracaniu moimi środkami poprzez ich nieuprawnione przetrzymywanie.
przelewy24 aktywne.dziekuje.