anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przewidywana dostawa - allegro podaje nieprawdziwe informacje!

sales_cmt
#7 Wielbiciel

Na jakiej podstawie pokazujecie czas dostawy 10dni!?
Wysyłam zgodnie z deklaracją 99% przesyłek. W tym momencie blokujecie mi sprzedaż pokazując taki komunikat o dostawie! Proszę o natychmiastową reakcję i zmianę na zweryfikowane terminy!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

loko1980
#9 Pomysłodawca

Mam to samo. Zatowarowałem się po sufit. Allegro swoimi algorytmami wydłużyło mi dostawę(wedle ich) do 8 dni. To jest chore i jawne działanie na niekorzyść sprzedawców. Kieruję sprawę do UOKiK.

oznacz moderatorów

loko1980
#9 Pomysłodawca

Najlepszy piątek przed Świętami, a u mnie zerowe zainteresowanie..... zero sprzedaży. Kupujący widząc przewidywany czas dostawy na po Świętach omijają z daleka. 

oznacz moderatorów

Kwak_Jacek
#1 Nowicjusz

mam to samo, dostawa za 8 dni jak wysyłam w ten sam dzień i nagle nikt ode mnie nie kupuje 

oznacz moderatorów

ARTURSSS
#9 Pomysłodawca

Pozew zbiorowy przeciwko allegro i ich praktykami. Algorytmy , algorytmy i zero logiki.  

oznacz moderatorów

architekt_hurt
#9 Pomysłodawca

U mnie to samo. Nagle się zrobiło 8 dni. Spadek zamówień ze 100 które powinno być mniej więcej do tej godziny, do 30... Jak zawsze allegro bez winy. Życzę Wam na te święta drogie allegro, aby w końcu powstała prawdziwa konkurencja która zmiecie Was z planszy... 

oznacz moderatorów

Col324
#8 Zapaleniec

U mnie także. Dodam ze w opcjach jest wyłaczona mozliwosc "szybsze dostawy niz deklaracja"

Dostosuj czas dostawy do Twoich preferencji

Tymczasowo wyłączyliśmy tę opcję na kontach wszystkich sprzedających

oznacz moderatorów