anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o urlop.

kocykizbajki
#7 Wielbiciel#

Chcemy wstrzymać sprzedaż na okres 14 dni z powodu zasłużonego urlopu. Mam pytanie jak mogę oprócz zakończenia aukcji poinformować klientów o tym że to tylko urlop. Zakończenie aukcji na 14 dni powoduje że klienci mogą odnieść wrażenie że sklep się zamknął. Czy jest możliwość wystawienia jakiejś informacji?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

musashi2007
#13 Ambasador#

@kocykizbajki urlop na Allegro? Czegoś takiego juz nie ma.

oznacz moderatorów

musashi2007
#13 Ambasador#

Przerwa w sprzedaży albo wydłużony czas wysyłki. Przerobiłem oba warianty. Drugi w mojej opinii jest lepszy, ale najlepiej sprawdzić samemu. Pamiętaj, że obsługa zwrotów, reklamacje, dyskusje, pytania od klientów cały czas obowiązują.

oznacz moderatorów

kocykizbajki
#7 Wielbiciel#

Wiem że nazewnictwo "urlop " już na allegro nie istnieje , ale może ktoś podpowie co lepsze wydłużony czas, czy wstrzymanie ogłoszeń? W tamtym roku trochę było kłopotu i wcale zakończone aukcje nie sprzedawały się tak samo jak przed wyłączeniem. Natomiast wydłużony czas w momencie gdy nie będzie dostępu do internetu ( z przyczyn dwóch, kraj w którym będziemy i czas który nie chcę spędzić nad mailami tylko z dziećmi) . Nie wiem czy autoresponder rozwiąże wszystkie pytania? 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kocykizbajki autoresponder rozwiąże sprawę pytań  ,ale nie załatwi sprawy w przypadku dyskusji , Jesteś już długo na allegro to pewnie wiesz jacy potrafią być klienci , jeden zrozumie ,że potrzebujesz chwili oddechu , ale trafisz na roszczeniowego , który doprowadzi do blokady Twojego konta a po powrocie będziesz borykał się z tym długie tygodnie ., sprawę dyskusji musisz rozwiązać inaczej .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Na Twojej karcie sprzedającego i na liście Twoich ofert wyświetlimy komunikat o tymczasowym wstrzymaniu sprzedaży. W obu miejscach kupujący nie zobaczy żadnych ofert.

https://help.allegro.com/sell/pl/a/jak-dziala-opcja-przerwa-w-sprzedazy-4RxWk84LbIO?marketplaceId=al...

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@kocykizbajki Według Allegro żaden Sprzedawca nie zasługuje na urlop. Takie współczesne niewolnictwo.