anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozliczenie zwrotów.

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Witam. Gdzie w Rozliczeniach z Allegro znajdę informację o zwrotach opłaty dodatkowej ze Smarta w przypadku zwrotu ? 

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Zrobiłem to i nie ma kwot zwrotu

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@DD_Sklep dla zamówienia nr cb8e6d60-d470-11f0-97ee-85e35070a942 nie zwróciłeś wpłaty kupującemu (zlecony zwrot nie zaksięgował się poprawnie, ma status anulowanego). 
Dla zamówienia nr 19d1eb23-cb82-11f0-97ee-85e35070a942 otrzymałeś zwrot opłaty za dostawę (2,40 zł), zobaczysz to w zakładce Rozliczenia z Allegro, po wpisaniu numeru zamówienia w wyszukiwarkę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Dlaczego nie jest widoczny ten zwrot na rozliczeniu głównym ? Od czego jest odliczany zwrot ?

oznacz moderatorów

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Czy po wygenerowaniu pełnego rozliczenia będzie ten zwrot widoczny ?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@DD_Sklep jak zaznaczysz konkretny przedział czasowy to po numerze zamówienia zobaczysz 

oznacz moderatorów

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Dlaczego nie widać tego zwrotu na głównej stronie rozliczeń tak jak zwrotów prowizji ?

oznacz moderatorów

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Czy odpowie mi ktoś w końcu na pytanie ? Ja rozumiem że jak wpisze nr zamówienia to widnieje kwota zwrotu za Smart ale tej kwoty niema na głównym rozliczeniu tak jak zwrotów kosztów prowizji. Po prostu nie widzę odliczenia tej kwoty z należności wobec Allegro. Wszystkie kwoty taki jak : opłata dodatkowa za dostawę, prowizja, koszt przesyłki jak i zwroty prowizji są widoczne i "fizycznie" jasne, a kwoty zwrotu smart nie ma.

oznacz moderatorów

DD_Sklep
#8 Zapaleniec

Czy jest możliwa konsultacja telefoniczna z Allegro ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@DD_Sklep tak, rozmowę telefoniczną z naszym pracownikiem możesz zamówić tutaj

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów