Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informacje gdzie znajde w tym sales center ustawienie skuteczność wysyłki by nie zmieniało mi czasu na szybszą wysyłke bo teraz zaczeło pokazywać czas do wysyłki ma deklarowany 2 dni zakup 6,08 i wysyłka 6,08 tak pokazuje prosze o pilną odpowiedz przez moderatora bo wysyłane informacje przez formularz pomoc allegro pozostają bez odpowiedzi to porażka powinni chyba pomagać ?
to przykład
@zbych682112 z tego co widzę w naszym systemie to ta przesyłka jest już w drodze.
Witam, gdzie w sales center jest zmiana pokazywania wysyłki tak jak moja deklaracja , żeby był czas deklarowany a nie sugerowany na podstawie wcześniejszych dostaw. Po przejściu na sales center nie mogę tego znaleźć.
@zbych682112 @budoled w Sales Center wejdzie w zakładkę "Jakość sprzedaży" i w polu skuteczność wysyłki skorzystajcie z opcji "wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja".
proszę o informacje jak wejść w tą zakładke bo klikam i sie nie da to nie działa
ok udało się
Może to komuś pomoże, bo ja trafiłam też dopiero po pewnym czasie: Z poziomu komputera górna część menu w Sales Center (nad kreską) jest dłuższa niż się pierwotnie wydaje i da się ją przescrolować uzyskując dostęp do zakładki "jakość sprzedaży". W jakości sprzedaży jest tradycyjnie odnośnik do skuteczności wysyłki.
Dzięki bardzo o to chodziło , ja tyle czasu tego szukam , a w jakości sprzedaży miałem tylko otrzymane oceny i nic więcej , nie wpadłem na tu że to trzeba rozwinąć .
Dzięki za pomoc .