Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od pół roku walczę z allegro żeby zdjęli mi sankcje z konta z którego już korzystam ponad cztery lata allegro zarzuciło mi że mam powiązane jeszcze dwa konta odpisałem że to nie są moje konta ale allegro ustaliło że to jest ten sam Ap więc odpowiedziałem allegro że z tego komputera korzysta wiele osób moi pracownicy ale allegro cały czas utrzymuje że one są powiązane nie podaje żadnych szczegółów gdzie jeżeli konto jest powiązane z moim to powinienem mieć wgląd co tam jest co jest niezgodne niestety ja nie mam dostępu muszę na własną rękę szukać co to jest za konto za co za stały nałożone sankcje przecież to jest absurdalna sytuacja to tak jakby ktoś korzystał z mojego laptopa i logował się na konto bankowe a bank by mi zablokował konto bo użytkownik X Ma niezapłacone raty więc co w tej sytuacji dalej można zrobić bo nikt nie chce mi odblokować mojego konta utrzymując że są sankcje i koniec To jest jawne działanie na szkodę kupującego bo sprzedający nie wystawia faktury jest osobą fizyczną sprzedał mi drugą grę on już nie przyjmuje zwrotów allegro się wymiguje od tego bo twierdzi że ja mam sankcje no ale sankcje należą do innych osób i do innych kont a nie do tego konta z którego kupiłem
Tak to całe Allegro i dział bezpieczeństwa, tylko z nimi możesz wyjaśnić sytuację.
Niestety to co opisujesz nic dobrego nie wróży, ich nikt i nic nie przekona, Ja nie rozumiem ich działań, o co w tym wszystkim chodzi.
Tak
coraz więcej ludzi traci konta na allegro