Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dwóch tygodni czekam aż allegro zwróci mi moje 156zł ze zwrotu prowizji przy zwrocie płatności za komputer którego sprzedaż nie została sfinalizowana. Podałem numer konta do zwrotu nadpłat tydzień temu i dalej nic. To jak bardzo allegro utrudnia uzyskanie zwrotu prowizji jest bardzo nie w porządku, czy jest jakaś możliwość uzyskania tych pieniędzy z powrotem czy już mogę się pożegnać?
@Cypr1anS zwrot opłatę transakcyjnej za sprzedaż jest opcjonalny. To allegro stwierdza czy ci zwróci czy nie. O ile chodzi o opłatę transakcyjną?
No jak opcjonalny? wykonałem zwrot wpłaty za mój produkt i allegro ma niby zatrzymać pieniądze z płatności która była zwrócona? To brzmi kompletnie nielegalnie, prowizja jest od sprzedaży nie od zwrotu, coś czuję że urząd UOKIK miałby inne zdanie na ten temat.
Nie widzę, żeby ktokolwiek Tobie coś utrudniał. Napisałeś, że podałem numer konta do zwrotu nadpłat? Gdzie go podałeś? Czy kontaktowałeś się z nami przez formularz kontaktowy, bo tak powinieneś zrobić jeśli chodzi o tego typu sprawę?
no dobrze, wysłałem formularz. Oczywiście w zakładdce rozliczenia z allegro nie ma linku do formularzy ani instrukcji ale powiedzmy że każdy by do tego doszedł sam