Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nasze oferty produktowe mimo nie łamania w żaden sposób regulaminu allegro zostały po prostu usunięte. Czy allegro w ogóle nie weryfikuje zgłoszonych ofert przez konkurencje ? Tylko jak ktoś coś zgłosi to daje upomnienia do każdej oferty po kolei? Jak posiadam w sprzedaży przelotke wraz z wkrętem do montażu to umieszczam ten wkręt na miniaturce dla mnie to jest oczywiste, ale dla wykwalifikowanych ludzi w serwisie allegro to takie oczywiste już nie jest...
Usunięte oferty...
@mat-bud-stal
Podawanie tu numerów ofert niewiele wniesie - oferty usunięte (a nie zakończone) nie są widoczne.
Jeżeli chcesz wyjaśnień od Allegro to otwórz (najlepiej osobno dla każdej oferty, która została zakończona Twoim zdaniem niesłusznie) zgłoszenia z prośbą o wyjaśnienie (podanie podstawy z przywołaniem konkretnego punktu Regulaminu).
Oczywiście tak też zrobiłem. To jakiś "bot" odpisał, że miniaturka nie spełnia wymagań. I osoba która odpisywała podała link do regulaminu. (jedna z miniaturek która nie spełnia wymagań niżej.)
@mat-bud-stal Poprosiłam zespół, który zajmował się weryfikacją Twoich ofert, o ponowny kontakt z Tobą.