anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. Tak bardzo potrzebuje bo musze mu powiedziec co sie stalo z napedem na Allego Lokalnie.

Client:101430791
#9 Pomysłodawca#

Sprzedalem na Allegro Lokalnie naped do bramy przeswnej. Najpierw Pauy nie zrobilo przelewu 1.01zl na konto Allego gdzie zablokowano mi wydrukowanie etykiety co bylo warunkiem abym mogl zamowic kuriera Ipostu aby zabral naped i dodstarczyc do kupujacego. A KUPUJACY ZROBIL MI PRZELEW NA ten naped . Prosze zobaczyc jak ja wygladam przed kupujacym. Po  prostu jak  ja wygladam przed  kupujacy. Jak oszust i **piiip**a mimo tego ze pisalem i do Allegro i Allegro Lokanie ale bez efektu i wypisywali cigle jakies bzdury zebym kontaktowal sie jeszcze raz i tak bylo ciagle mimo tego ze tych wiadomosci nie przesadzajac wyslalem prawie 10. I dzo dzisiaj nie mam odpowiedzi o telefonie o ttelefonie i adresie email. Jest niestety prawdziwe ale  zarazem **piiip**yczne , nieuwazacie Pannstwo?????. Mysle ze jako Gadane pomozecie osobie niepelnosprawnej po amputacji konczyny dolnej i ropniu na kregoslupie na odcinku 5cm w czesci ledzwiowej. Nie zycze Panstwu bolu i cierpienia zn ktorym musze sie zmagc dzien nw dziec. Ja poprostu z bolu nocami spac mimo tego ze biore najsilniejsze plasttry ktorych uzywaja nrakowcy oraz najmocniejsze tabletki Doretta ktora bardzo szkodzi na serce i zoladek. Pozdrawiam...Henryk Zarobny

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0