Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Serwis allegro wyłączył możliwość podejrzenia "najbardziej pomocnych" opinii przy ocenach produktowych u wszystkich na allegro. Kiedyś były poukładane od tych z największą ilością łapek w dół... Dziś nie działa ta opcja, są tylko najnowsze. Co Wy na to?
Ja mam. W sensie mam pomocne.
Kiedyś były poukładane od tych z największą ilością łapek w dół.
A to pewnie trendy. Google też to usunęło.
Kolego nie mówie o tym ze ich nie ma .... tylko nie działaja.... czy ustawisz na najnowsze czy najbardziej pomocne... jest to samo.
Kliknij w oceny produktu i zobacz ile lapek w gore ma najbardziej pomocna.... nic nie masz.... nie dziala to u Ciebie w ogole w produktach
Czytaj mnie ze zrozumieniem
NAJBARDZIEJ POMOCNA
Posiadam niejeden sprzęt Hondy i zawsze używam oryginałów, czy to kosiarka czy auto.
NAJNOWSZE
Ok
Ja pitole .... "Oryginał to oryginał, a nie jakieś zamienniki, silnik hondy musi pracować na oleju hondy i tyle w temacie!!!"
To jest najbardziej pomocna ??? wg innych uzytkowników allegro ? ciut nizej ?
Ja pisze ze wylaczyli najbardziej pomocne wg innych uzytkowników oceny co sami zauwazyliscie ale nie... swoje 🙂 🙂 DOBRA DRUKOWANYMI
WCZESNIEJ CO LOGICZNE , NAJBARDZIEJ POMOCNE OCENY BYŁY TO TE OCENIANE NAJLEPIEJ, A TERAZ BEZ ZADNYCH ŁAPEK OCENY W POMOCNYCH I W NAJNOWSZYCH SA TAK SAMO NA PIERWSZEJ POZYCJI, ZE NAJNOWSZE TO ZROZUMIAŁE, ALE NAJBARDZIEJ POMOCNE?
DZIAŁA WEDŁUG CIEBIE OPCJA NAJBARDZIEJ POMOCNE??????
No widzę, widzę 🙂
Jakaś ma 12 i jest gdzieś tam. Sorka, podszedłem nieprofesjonalnie. Mogę się wytłumaczyć że się tym w ogóle nie interesuje. Dla mnie te oceny produktów są nic nie warte. Podepnę masło, ktoś kupi i napiszę w oleju, masło nie dobre 🙂 hahaha
Ludzie bardzo zwracali na to uwagę.... Aż za.
Dali tym co handlują byle czym większą szansę z uwagi na sytuację na rynku i spadek zamówień.... Teraz azjatycki bubel i towar deluxe mają takie same oceny.... Niepoukładane.
@Be-Smart napisał(a):
Teraz azjatycki bubel i towar deluxe mają takie same oceny.... Niepoukładane.
Cóż, za to możemy podziękować jedynie decyzyjnym pracownikom Allegro - to przez ich "katalog produktów" Allegro stało się jednym wielkim bałaganem... Paradoksalnie.
Ale te oceny nie mają znaczenia, bo nie wiesz czy ten co kupił od sprzedawcy X to kupił ten sam produkt, który ma sprzedawca Y. Tak jak napisał @serwis-texas, jeżeli sprzedaję olej i podepnę ten olej pod Produkt Allegro - masło, to kupujący oceni ten mój olej jako kiepskie masło, bo taki kupił Produkt Allegro. Z powodu błędu w produktyzacji oceny produktów są bez sensu.
Ale co z tego? Przecież te opinie to jeden wielki burdel. Nie wiadomo jakiego produktu dotyczą i jakoś nigdy nie mogę znaleźć tych o produkcie tego sprzedawcy, u którego chcę kupić. Przeglądając produkt interesuje mnie ten produkt, a nie opinie dotyczące tańszych podróbek, przedmiotów używanych, powystawowych albo podobnych w wersji lepszej lub gorszej jakościowo. Nie wystawiam tego badziewia i go nie czytam.
Jedyne co patrzę to komentarze sprzedawców. Nawet negatywy tam wiele mówią, a najważniejsza informacja to to czego można się spodziewać w razie kłopotów, które nawet nie zawsze z winy sprzedawcy, bo często i kuriera. Odpowiedzi na komentarze i same komentarze opisowe to podstawa wyboru sprzedawcy. Szkoda tylko że ludzie wolą wypisywać w tym bałaganie produktowym niż realnie ocenić i coraz mniej ich.
A poza tym to przecież ciąg dalszy ulepszeń, każda poprawka to WIELKI KROK NAPRZÓD W KIERUNKU ZAKUPOWEJ EPOKI KAMIENIA ŁUPANEGO. Jak te Flinstony przebierające nóżkami my musimy przebierać paluszkami wujka googla...