Czy mógłby ktoś sprawdzić czy może wystawić ofertę z nr EAN 6942103155017 oraz EAN 6942103134319
U mnie gdy próbuje wystawić poprzez allegro/asortyment/ wystaw ofertę po wrowadzeniu tych nr ean oraz kilku innych strona robi się szara i nie da się wystawić.
Nie wiem czy allegro blokuję możliwość wystawianie ofert Huawei tylko mnie czy innym też
@luk510 spróbuj wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, prześlij nam proszę całe zrzuty swojego ekranu, na których ten problem będzie widoczny.
Próbowałem z różnych przeglądarek, urządzeń, czyścić ciasteczka, jedna osoba potwierdziła, ze też nie może wystawić tych produktów gdyż robi się szary ekran, problem zauważyłem wczoraj o o godzinie 14. Wygląda tak jakby Allegro blokowało możliwość wystawiania części produktów Huawei, gdyż tych produktów, których nie da się wystawić to oferty na allegro są tylko dużych sklepów typu olelole, xkom, mediamarkt itp., Wieć przypuszczam, że blokujecie innym użytkownikom wystawianie tych ofert. Po Kliknięciu wystawa ofertę, następnie wprowadzenie nr ean, pojawia się ekran jak poniżej, zauważyłem to na ok. 10 produktach, wszystkie marki huawei
@luk510 dziękuję za zrzut! Napisz jeszcze proszę, czy wystawiając oferty wybierasz od razu produkty, które już są w katalogu?
Np. dla EAN 6942103155017:
Teraz zaczęło działać prawidłowo. Dziękuję.