Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Mam problem z paczką DHL. Została nadana 20go października i powinna 21go być u klienta. 22go dostaje wiadomość od klienta że paczki nie ma. Wchodzę w status na Allegro a przesyłka widnieje jako "w drodze". Wiec ok, może jakieś małe opóźnienie. Ale dziś klient dobija się do mnie, że nie ma przesyłki a potrzebował na dziś. W Allegro paczka wciąż widnieje jako "w drodze". Mam jakiś numer przesyłki którego nie da się śledzić na stronie DHL ani DHL ecommerce bo nie istnieje taka przesyłka. Kiedy w jakiś magiczny sposób wyświetliłem historie przesyłki, to pokazuje, że została nadana w Czechach i przyjechała do Polski na jakie zadupie, ale nie do klienta. Co mam zrobić z tym fantem? Kontakt ludzki z DHLem nie istnieje. Wszędzie odzywają się boty które nie przekierowują do ludzi tylko każą podawać w kółko numer paczki, który i tak nie istnieje w ich bazie. Przesyłkę o wartości kilku złotych bym olał, ale tu jest prawie 200zł. Proszę o rade..
@WOOCASHOP poproszę o numer tej przesyłki.
@WOOCASHOP dziękuję. Sprawdziłam status tej przesyłki i dziś dokładnie o godz. 17:19 wyruszyła z sortowni, więc jest w drodze. Jednak widzę, że rzeczywiście zdecydowanie za długo nie zmieniała położenia, więc wykluczymy ją z jakości Twojej sprzedaży, by nie miała wpływu na statystyki, tyle że możemy zrobić to dopiero jutro.
O, faktycznie coś się ruszyło. Nie sprawdzałem po 17 już nic. Klientka mnie tylko nękała o przesyłkę a z dhl nie było kontaktu. No nic, zobaczymy co będzie dalej. Dziękuję w takim razie za pomoc:) Pozdrawiam