Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Sprzedaję tablice adresowe które produkuje typowo pod zimowanie i specyfikację klienta, zdarzają się zwroty które przyjmuję, sami wiecie jaki cą klienci - mam takie prawo i już - tak to argumentują.
W aukcji ma zaznaczone Ograniczenie prawa do odstąpienia więc moim zdaniem allegro powinno blokować możliwość zwrotu przy takiem zaznaczeniu.
Może rozważcie taką opcję.
Pozdrawiam Jarek
Wyłącz zwroty całkowicie, w aukcji zacytuj przepis i po problemie 🙂
Jak ktoś wyskoczy z mam takie prawo i już to poproś o zacytowanie tego przepisu z uwzględnieniem treści o zwrotach przedmiotów stworzonych na zamówienie 🙂
podpowiesz jak to zrobić 🙂
Proszę 🙂 (ustawiasz poprostu takie nic)
Allegro Gadane, chcesz wrzucić screena, tylko w trybie edycji już dodanego postu..
@konto zamknięte Wystarczy zostawić "wybierz"?😐 Nie wpadłbym na to.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere taky matrix 😄
@konto zamknięte I widzisz, OP ma tak ustawione zwroty (to, o czym rozmawialiśmy parę dni temu w innym wątku), czyli "Czas na odstąpienie od umowy: -" oraz "Adres do zwrotu: -". Ja nie potrafiłem tego tak ustawić.
@Ozdoby3D Ale są takie obostrzenia co do takich zwrotów.
Co masz na myśli? Obostrzenia prawne? Klienci zwracają towar w 100% nienaruszony itd. Rozumiem jeżeli nie będzie zgodny z aukcją itd.
@Knowhere, zdjęcie z wakcji Wśród Eskimosów? kurde, biało było 😮 chyba, że to koksownik 😄
@Ozdoby3D, tylko zawsze musisz się liczyć z negatywem i mimo twojego prawa do odmowy przyjmowania zwrotów Allegro go nie usunie.
@konto zamknięte Dlaczego"negatyw" skoro jest to regulamin Allegro?
@LEW433 kupujący ma prawo do swojej subiektywnej opinii
@Ozdoby3D Masz opis kiedy nie musisz przyjmować zwrotów:https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/prawa-i-obowiazki-sprzedajacego/w-jakich-przypadkach-moge...