Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie odnośnie dostawy do punktu DHL z Allegro Delivery. Złożyłam dwa zamówienia u tego samego Sprzedawcy, obie z odbiorem przez Allegro Delivery w punkcie DHL. Obydwie przesyłki zostały nadane, obydwie dotarły do oddziału, obydwie zostały wydane do doręczenia, ale tylko jedna z nich rzeczywiście trafiła do automatu paczkowego. Druga z nich popołudniu zmieniła status na niedoręczoną i że wróciła do oddziału. Było to przedwczoraj, wczoraj zgłaszałam problem (czyli założyła się dyskusja ze Sprzedającym, ale Sprzedający ze swojej strony nic nie może zrobić), do tej pory status tej przesyłki jest niezmienny. Nie za bardzo wiem, co dalej zrobić, szczególnie że akurat są to żywe rośliny... Które zaraz będą nieżywe. Oczywiście od DHL żadnego kontaktu nie było, nie pierwszy raz z resztą mam z nimi problem, wracające do nadawcy przesyłki od nich to jakiś nowy standard ostatnio jest.
Proszę o poradę, co dalej?
Dziękuję i pozdrawiam
Cześć @Emeraude! Przesłaliśmy interwencję do oddziału z prośbą o pilne dostarczenie przesyłki, gdy tylko otrzymamy odpowiedź, skontaktujemy się z Tobą e-mailowo w sprawie nr 54213471