Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Fajne to allegro delivery - takie nie za szybkie. W sobotę zamówiłem żel do prania. Do dzisiaj nie został nadany. Podobno kurier z orlen paczki rzadko u nich bywa 😉 W niedzielę zamówiłem książki przez paczkomat - już je mam od wczoraj. Wiem, że to trochę moja wina, że zamówiłem orlen allegro delivery, ale opcja wysyłki paczkomatem była głęboko ukryta. No i nie dajcie sobie wmówić, że orlen allegro delivery to jest orlen i to wina orlen paczki. W apce Orlen paczki pojawia się komunikat, że paczki wysłane przez orlen allegro delivery mogą być śledzone tylko na allegro 😉
No ale w sumie to jest postęp! Od wczoraj nagle znowu pojawiły się paczkomaty na liście metod dostawy i zniknęło "Sprawdź jak działa wygodna dostawa allegro delivery" czy jakoś tak. Chyba coraz więcej osób się przekonuje jaka działa "wygodna" dostawa allegro delivery. Pozdrawiam tych przekonanych i jeszcze nie przekonanych 🙂
Powiem tak. Wczoraj byłam w szoku, bo znalazłam jedną opinie sprzedawcy, który do tego chciał zamówić stały podjazd i pisał, że kurier podjeżdża mu regularnie. Powinien ozłocić tego kuriera, bo to pierwszy taki wpis od kiedy allegro ony, później delivery itp powstały... Zwykle to lamenty, że raz na 3-7 dni zabiera paczki...
@AnnaG-Antyki Jeśli chodzi o Allegro Delivery to u mnie na przestrzeni roku Allegro One ewoluowało z ostatniej pozycji na top 1, widzę że trochę zmniejszyli rejony kurierom i zatrudnili dodatkowego, od tego momentu jakość usługi bardzo wzrosła. Natomiast DPD z top 1 spadła na ostatnie miejsce, po prostu tragedia. Orlen paczka tez poprawiła swoje usługi, choć jeszcze zostało trochę do zrobienia. UPS zawsze działa według swojego ustalonego schematu, największy problem że do 9-tej musisz mieć gotową paczkę.
@Aksi Z Orlenem na początku był problem, ale teraz sam jestem zaskoczony, bo wszystkie paczki nadawane w piątek, już w sobotę są do odbioru w automatach. Co więcej, paczki nadane w automatach w sobotę rano są odbierane przez kurierów w sobotę!