Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro, dlaczego zabieracie mi punkty notorycznie za to, że kurier nie podjechał?! Zabierajcie mi punkty, gdy to z mojej winy paczka nie wyjdzie w terminie, a nie gdy kurier nie podjedzie po paczkę. Przecież jesteście w stanie to wychwycić, ale nie, lepiej zabrać punkty i potem niech Sprzedający składa reklamację. Mam punktów ujemnych zabranych za to, że zapraszacie do współpracy nierzetelne firmy.
Cześć, @Zyg_Zaczek. Przepraszam za utrudnienia. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek, po które nie przyjechał kurier - skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i poproszę o pilną interwencję.
Możemy się "bawić" codziennie w przesyłanie nr przesyłek, ale nie o to chodzi, żebym co chwilę otwierał rozmowę i sprawdzał, które przesyłki zostały niesłusznie zaliczone do ujemnej punktami. Czy możecie w swoim systemie prowadzić prostej funkcjonalności: jeżeli kurier nie podjechał, to z automatu wykluczajcie z punktacji takie przesyłki? Przecież dla Was to jest proste.
@Zyg_Zaczek dzięki za propozycję. Przekażę ją do osób odpowiedzialnych za ten obszar.
@Zyg_Zaczek dostałam już informację, że pracujemy nad rozwiązaniem, które powinno rozwiązać takie problemy, więc gdy tylko będzie gotowe, na pewno będziemy o nim informować.
Zasadnicze pytanie. Chodzi o podjazd kuriera do ciebie, czy o odbiór przesyłem nadanych w puncie lub automacie?
Jedno i drugie. Jeżeli to kurier zawalił (niezależnie, czy nie podjechał do firmy, czy nie odebrał przesyłek z automatów paczkowych), to nie powinny być takie przesyłki wliczane do punktacji.