Dzień dobry, klientka nie otrzymała paczki od kuriera DHL. Od wczoraj jest cały czas w domu i czeka na niego . Kurier dzisiaj ponownie wystawił avizo, że nikogo nie zastał. Nie można dodzwonić się na infolinie DHL. Prosze o pilna interwencje numer paczki AD0279L2H2
@ritchy_pl Poprosiłam o interwencję w tej sprawie u przewoźnika.
dziekuje bardzo
A jak on tam zmieścił okręt wojenny?
Awizo (od fr. aviso, avizo) to rodzaj okrętu wojennego.
Awizo (od wł. avviso, ang. notice) to potocznie zawiadomienie o przesyłce.
Aviso czy avizo zawsze oznacza rodzaj francuskiego okrętu wojennego, nigdy zaś zawiadomienia o przesyłce.
A i czemu próbujesz dzwonić do DHL, jak to nie jest ich przesyłka, tylko Allegro Delivery. Allegro Delivery to osobny przewoźnik i dla DHL Ecommerce, jest to przesyłka obca.
@ritchy_pl Dostałam potwierdzenie, że złożyliśmy skargę na kuriera.
Klient powinien otrzymać informację, że paczka jest w automacie DHL oraz kod odbioru.
Super zaraz skontaktuje się z kupującym. Jeszcze raz dziękuje
Klientka nie otrzymała kodu oraz punktu odbioru. Proszę o interwencje
@ritchy_pl zgłosiłam to, przesyka jest w automacie DHL na ulicy Stefana Żeromskiego 10, jeśli kupująca zadzwoni spod automatu na infolinię DHL, Konsultanci będą mogli otworzyć skrytkę.
AD0279T7I1
Wysyłałam klientce dwie paczki przed chwila a była w domu kurier nawet nie podjechał tylko wystawił awizo. Prosze o pilny kontakt z kurierem
@ritchy_pl najmocniej przepraszam za tę sytuację, przesyłka również jest w automacie DHL. zgłosiłam to i poprosiłam o kontakt z kupującą w tej sprawie.