anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kodu odbioru przesylki Allegro Orlen

Aga123422
#7 Wielbiciel#

Nie otrzymałam kodu odbioru przesyłki z allegro. Brak odpowiedzi z allegro. Jak mam odebrać przesyłkę.  Infolinia Orlen paczki odsyła mnie do allegro 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Aga123422 dzisiaj mogła wystąpić taka sytuacja. Osoby, których dotknęła, otrzymają od nas indywidualnie szczegółowe informacje. Muszę poprosić Cię o cierpliwość.
Przepraszamy za kłopot!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PanRafal112
#7 Wielbiciel#

Też nie otrzymałem kodu do odbioru w paczkomacie Orlen. Wczoraj na infolinii Allegro otrzymałem informację, że otrzymam kod. Wieczorem na maila wysłali informację, abym dzwonił na infolinię Orlen, dziś wieczorem znowu napisali, że to Allegro wyśle kod odbioru, już w ciągu kilku dni!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PanRafal112 przepraszam za tę sytuację. Nie korzystaj proszę z otrzymanego kodu, prześlemy Ci prawidłowy kod, najszybciej jak to możliwe.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PanRafal112
#7 Wielbiciel#

Nie mogę użyć kodu, bo żadnego nie dostałem. Na kod czekam już drugi dzień, jeżeli nie odbiorę przesyłki do jutra to wróci ona do nadawcy?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PanRafal112 upewnij się, czy nie otrzymałeś prawidłowego kodu w wiadomości mailowej - być może wpadła ona do folderu SPAM. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PanRafal112
#7 Wielbiciel#

Sprawdzałem Spam i nie ma tam kodu. Poza tym dzwoniłem na infolinię Allegro i potwierdzili, że kodu nie ma. Do jutra muszę odebrać paczkę bo wróci do nadawcy, a Allegro pisze w mailu, że kod załatwią o zgrozo w ciągu kilku dni. 

oznacz moderatorów