Dzień dobry, paczka zawiera żywność - gdy wchodzę w zamówienie widzę napis "Brak miejsca w maszynie"
Nr przesyłki: A005FVK719
Co w takim wypadku?
@Client:115488457 w takim przypadku przesyłka powinna zostać przekierowana na najbliższy punkt. Zobacz, czy nie masz powiadomienia w aplikacji.
No nie - jezeli mówimy o aplikacji Allegro to gdy wchodzę w zamówienie to jest tylko ta informacja, czyli "Brak miejsca w maszynie" - czy może to proszę ktoś potraktować poważniej?
@Client:115488457 Widzę, że paczka trafiła do oddziału. Najpewniej jutro będzie ponownie dostarczona.
Czyli ogólnie miało być dzisiaj, "paczkomat" był pełny, więc sobie kurier stwierdził że żywność wróci na magazyn i zostanie drugi raz dostarczony JUTRO?!? To jaki to ma mieć sens, przecież wy macie z InPost-em konkurować - a tam są na to rozwiązania proste i skuteczne?
Co mogę z tym zrobić? Kto jest odpowiedzialny za niedostarczenie tego w ustalonym terminie?
@Client:115488457 Przykro mi z powodu tej sytuacji i mogę jedynie za nią przeprosić. Kurier nie jest w stanie stwierdzić co dokładnie znajduje się w danej przesyłce. Zdarzają się takie sytuacje, że automat jest przepełniony i jest to sytuacja losowa.
Oczywiście możesz złożyć reklamację. Formularz znajdziesz tutaj.
No tak, nic się nie stało, przecież to tylko żywność! @N_Nitka28 @Syrena_zT
Nawet nie zauważyłem kiedy cofnęliśmy się 10 lat do tyłu z logistyką paczek w Polsce... A z tego co widzę nie jestem sam z tym problemem, więc mam nadzieję, że inni klienci Allegro zaczną jednak używać sprawdzonych dostawców, dla mnie to ostatni zakup za pomocą Waszego przewoźnika
Dzień dobry dnia następnego,
Czy Allegro lub kurier od Allegro się na mnie obraził? Mija kolejny dzień, a paczki jak nie było tak nie ma w allegromacie? o co tu chodzi?
Otrzymałem informację, że paczka powinna zostać doręczona do automatu paczkowego jutro.