anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak miejsca w maszynie

Client:115488457
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, paczka zawiera żywność - gdy wchodzę w zamówienie widzę napis "Brak miejsca w maszynie"

Nr przesyłki: A005FVK719

Co w takim wypadku?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115488457 w takim przypadku przesyłka powinna zostać przekierowana na najbliższy punkt. Zobacz, czy nie masz powiadomienia w aplikacji. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

No nie - jezeli mówimy o aplikacji Allegro to gdy wchodzę w zamówienie to jest tylko ta informacja, czyli "Brak miejsca w maszynie" - czy może to proszę ktoś potraktować poważniej?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115488457 Widzę, że paczka trafiła do oddziału. Najpewniej jutro będzie ponownie dostarczona. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Czyli ogólnie miało być dzisiaj, "paczkomat" był pełny, więc sobie kurier stwierdził że żywność wróci na magazyn i zostanie drugi raz dostarczony JUTRO?!? To jaki to ma mieć sens, przecież wy macie z InPost-em konkurować - a tam są na to rozwiązania proste i skuteczne? 

Co mogę z tym zrobić? Kto jest odpowiedzialny za niedostarczenie tego w ustalonym terminie? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115488457 Przykro mi z powodu tej sytuacji i mogę jedynie za nią przeprosić. Kurier nie jest w stanie stwierdzić co dokładnie znajduje się w danej przesyłce. Zdarzają się takie sytuacje, że automat jest przepełniony i jest to sytuacja losowa. 

Oczywiście możesz złożyć reklamację. Formularz znajdziesz tutaj. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

No tak, nic się nie stało, przecież to tylko żywność! @N_Nitka28 @Syrena_zT 

Nawet nie zauważyłem kiedy cofnęliśmy się 10 lat do tyłu z logistyką paczek w Polsce... A z tego co widzę nie jestem sam z tym problemem, więc mam nadzieję, że inni klienci Allegro zaczną jednak używać sprawdzonych dostawców, dla mnie to ostatni zakup za pomocą Waszego przewoźnika 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dzień dobry dnia następnego,

Czy Allegro lub kurier od Allegro się na mnie obraził? Mija kolejny dzień, a paczki jak nie było tak nie ma w allegromacie? o co tu chodzi?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115488457 

Wrócę z odpowiedzią, proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:115488457 

Otrzymałem informację, że paczka powinna zostać doręczona do automatu paczkowego jutro.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów