Dzień dobry, piszę tutaj, ponieważ wyczerpałem już możliwości pisania i kontaktów telefonicznych z obsługą Allegro. Od ponad tygodnia po włączeniu przez automat metody Allegro one w moich ofertach, pomimo braku zasięgu w rejonie z którego nadaję paczki nie mam możliwości wyłączenia tej opcji, zaznaczam że mam ustawione na 2 kontach magazyny z odpowiednim kodem pocztowym. Niestety przez to, że ciągle musiałbym anulować każde takie zamówienie musiałem wyłączyć całe DeliVery, przez co mam juz około 10 dni praktycznie bez sprzedaży a na zgłoszenia reakcja ciągle ta sama, "Weryfikujemy zgłoszenie" ile można weryfikować tak ważne tematy. nr zgłoszenia 62285823 [ ref:!00D240aE05.!500Ti0nduMS:ref ]
Cześć @Cirishop24, ostatnia wiadomość ze strony naszej konsultantki została wysłana wczoraj tj. 26 czerwiec 2026 o godzinie 14:24. Z racji trwającego weekendu, czas odpowiedzi może nieznacznie ulec wydłużeniu. Poprosiłem o priorytetowe podjęcie sprawy, dlatego proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.
Jeżeli w twoim rejonie jeździ kurier Orlen Paczka, to on może odbierać przesyłki AD One (często kurierzy nie są tego świadomi xd).